Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Rejben“

NESTANDARTINIŲ BALDŲ KONSTRUKTORIUS (-Ė)

700-1200 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Rejben“

Mūsų pasiūlymas

Užtikrinsime patogias darbo sąlygas miesto entre, nemokamą parkingą, šiuolaikiškas darbo priemones, energingą ir geranorišką kolektyvą, subalansuotą darbo krūvį, ilgalaikės karjeros galimybę ir sąžiningą finansinį atlygį. Plačiau - susitikimo metu.
Siųskite savo CV, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos pareigos ir atsakomybės

Naujame darbe Jums teks dirbti komandoje su dizaineriais, projektuoti baldus pagal sukurtą projektą, atsižvelgiant į furnitūros specifiką, naudojamų medžiagų specifiką ir kt., rengti gamybinę dokumentaciją. Jei reikia - suderinti su klientu būtinus pakeitimus projekte. Teiksite tikslius išmatavimus ir nurodymus gamybos padaliniui. Labiausiai šiame darbe padės IMOS programa.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite sėkmingos baldų konstruktoriaus darbo patirties; esate savarankiškas, dirbate atsakingai, bendraujate profesionaliai, siekiate rezultato ir turite patirties dirbant IMOS programa. Anglų k. įgūdžiai pravers techninės dokumentacijos skaitymui, reikalingos informacijos paieškai ir darbui su programomis. Vertintume, jei turite panašios srities išsilavinimą ir galiojantį vairuotojo pažymėjimą.
Siųskite savo gyvenimo aprašymą dabar. Susipažinkime !

Atlyginimas

700-1200 €/mėn. į rankas
priklausomai nuo Jūsų patirties ir kompetencijų
UAB „Rejben“

UAB „Rejben“

Rejben - tai daugiau nei 16 metų baldų gamybos patirtis, profesionalumas ir sėkmės istorijos. Dirbame racionaliai, prisitaikome prie kintančių klientų ir verslo partnerių poreikių. Veikiame profesionaliai, elgiamės atsakingai, dirbame kokybiškai ir siekiame būti gerbiama šios srities įmone Lietuvoje ir užsienyje. Esame socialiai atsakinga ir patikima įmonė, besirūpinanti klientų ir partnerių gerovė, gaminanti šiuolaikiškus, aukštos kokybės baldus.
Didžiuojamės įgyvendintais projektais ir nuolat didėjančiu patikimų klientų ratu.
Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje
Stipriname komandą ir kviečiame profesionalą (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Rejben“
1311 €
Vid. atlyginimas bruto
74
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 841 €
25% uždirba 841-1095 €
25% uždirba 1095-1469 €
25% uždirba nuo 1469 €