Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Lenndy“

OPERACIJŲ VADYBININKAS (Ė)

800-1400 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Lenndy“

Vertės pasiūlymas Jums:

Darbas sėkmingoje, augančioje savo srities įmonėje ir puiki galimybė tiesiogiai prisidėti prie kompanijos sėkmės tiek savo pasiekimais, tiek savo idėjomis. Kviečiame atidžiai susipažinti su įmonės aprašymu (žemiau), apsilankykite ir mūsų internetinėje svetainėje.
Žadame puikiai įrengtą biurą, šiuolaikiškas darbo priemones, profesionalią komandą ir jaukias jos tradicijas, galimybę savarankiškai planuoti savo darbo laiką ir sąžiningą finansinės motyvacijos sistemą.
Aptarkime šį pasiūlymą susitikimo metu. Siųskite gyvenimo aprašymą (C.V.), o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos atsakomybės ir pareigos

Tikimės, kad sėkmingai administruosite Lenndy platformoje siūlomus investicinius produktus; prisidėsite prie komandos darbo įgyvendinant įvairius projektus; pagelbėsite platformos operacijų vadovui atliekant kasdienes užduotis.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Manome, kad ankstesniame darbe daug dirbote kompiuteriu, turite analitinį mąstymą. Neabejojame, kad esate raštingas, puikiai kalbate bei rašote anglų kalba ir turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą. Jūsų finansinį raštingumą bei MS Office žinias vertinsime kaip rimtą privalumą.
Tačiau labiausiai vertintume Jūsų motyvaciją darbui Lenndy ir atkaklumą, siekiant užsibrėžtų tikslų. Tereikia atsiųsti savo CV – susipažinkime !

Atlyginimas

800-1400 €/mėn. į rankas
Nurodytas atlygis bandomuoju laikotarpiu ir po bandomojo, pritaikius motyvavimo priemones. Lanksčiai vertinsime, atsižvelgiant į Jūsų kompetenciją.
UAB „Lenndy“

UAB „Lenndy“

SIA “Lenndy” – sėkminga Fintrust group įmonių grupės kompanija. Lenndy - tai sutelktinio finansavimo platforma, suteikianti galimybę investuotojams iš visos ES investuoti į jau išduotų paskolų reikalavimo teises ir uždirbti nuo 12% metinių palūkanų.
Vystome veiklą finansinių technologijų (fintech) srityje, naudojame modernius IT sprendimus bei naujausias verslo valdymo technologijas ir šiandien didžiuojamės daugiau nei 6000 investuotojų iš visos Europos, kurie jau investavo į paskolų reikalavimo teises 34mln. Eur. Lenndy platforma turi partnerystės sutartį su LHV banku dėl pinigų valdymo procesų saugumo.
Lenndy komanda nuolat dirba, kad investuotojai efektyviau ir paprasčiau galėtų valdyti savo investicinius portfelius ir uždirbtų didesnę grąžą. Sužinokite daugiau:
Į komandą kviečiame profesionalą (-ę) šioms pareigoms lietuviškame įmonės padalinyje Vilniuje:
informacija apie UAB „Lenndy“
1800 €
Vid. atlyginimas bruto
(18% didesnis už LT vidurkį)
1
Darbuotojų skaičius
5-10 tūkst. €
Pajamos 2016 m.