Planuoti ir organizuoti baro bei virtuvės darbą;
Užtikrinti klientų aptarnavimo kokybę;
Vykdyti darbuotojų darbo kontrolę;
Sudaryti kalkuliacijas dienos patiekalams;
Užsakyti maisto produktus ir kitas žaliavas, priimti jas iš tiekėjų, kontroliuoti jų panaudojimą;
Naujų patiekalų sukūrimas, gaminimas ir įdiegimas;
Svečių namų veiklos koordinavimas;
Atlikti kitas tiesioginio vadovo pavestas užduotis.
Reikalavimai darbuotojui
Maisto ruošimo technologo išsilavinimas (ar panašus tinkamas);
Domėjimasis mityba ir jos principų taikymas maisto gamyboje;
Virėjos darbo patirtis ne mažiau nei 5 metai;
Vadovaujančio-organizacinio darbo virtuvėje patirtis ne mažiau nei 2 metai;
Planavimo, organizavimo ir problemų sprendimo įgūdžiai;
Orientacija į nuolatinį veiklos tobulinimą ir rezultatų gerinimą;
Kompiuterinis raštingumas;
Sugebėjimas dirbti komandoje.
Privalumai:
B kategorijos vairuotojo pažymėjimas
Automobilis
Mokėti dirbti su R-Keeper programa
Įmonė siūlo
Darbą draugiškame kolektyve;
Galimybę tobulėti, gilinti savo žinias;
Galimybę realizuoti savo patirtį ir idėjas.
Atlyginimas
850-1100 €/mėn. į rankas
VšĮ „Jaunimo slėnis“
Maisto gamyba dienos pietų restoranuose, maisto tiekimas pagal užsakymą šventėms ir kt.