Profesionliai ir kokybiškai aptarnauti klientus;
Prižiūrėti tvarką salėje;
Išmanyti restorano meniu;
Išmanyti aptarnavimo etiketą.
Reikalavimai darbuotojui
Darbo patirtis restoranų sektoriuje būtina;
Gebėjimas dirbti komandoje;
Paslaugumas ir mandagumas;
Lankstumas ir sugebėjimas nepasimesti įtemptoje situacijoje;
Atsakingumas.
Įmonė siūlo
Galimybė mokytis ir tobulėti puikioje ir patyrusioje komandoje;
Lankstų grafiką;
Motyvuojančią atlygio sistemą;
Galimybę praleidus rudens/žiemos sezoną restorane "Stebuklai", vasarai įsidarbinti kituose grupės restoranuose Nidoje.
Atlyginimas
5-6 €/val. į rankas
UAB „Puodeli, virk“
Restoranas Stebuklai veikia jau 10 metų ir yra pelnęs puikų vardą Vilniaus gastronominiame žemėlapyje. Mėgstamas ir vertinamas lojalių svečių metai iš metų, bet planuojama pritrauksiantis vis daugiau naujų lankytojų naujoje lokacijoje Vilniaus senamiestyje.