Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Namai be gliuteno“

PARDAVĖJA (-AS) – KONSULTANTĖ (-AS) (LAISVI SAVAITGALIAI)

650-850 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Namai be gliuteno“

Puikus pasiūlymas !

Puikiai suderintas darbo grafikas 5 dienas per savaitę, nuo pirmadienio iki penktadienio, nuo 10.00 val.iki 19.00 val.; sąžiningai mokamas atlyginimas ir premijos už puikų darbą; jauki aplinka, mieli bendradarbiai, ilgalaikės karjeros galimybė ir puikūs gaminiai, kuriais didžiuojamės mes, kuriuos pamilo klientai ir kuriuos gera parduoti.
Mielai priimtume pilnai darbo dienai patyrusią kolegę arba dvi drauges, norinčias dirbti po pusę dienos.

Pasikalbėkime! Siųskite savo CV dabar. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.
Keletas akimirkų apie mus:

Užduotys ir atsakomybės:

Nedidelės krautuvėlės – kavinukės švaros ir tvarkos užtikrinimas, produktų užsakymas (pristatome iš mūsų kepyklos Klaipėdoje), kavos, arbatos gaminimas, puikus produktų išmanymas (apmokysime) ir pardavimas.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Svarbiausia- Jūsų noras dirbti šį darbą ir atsakingas požiūris. Tikimės, kad turite panašaus darbo patirties, maloniai bendraujate, gebate dirbti savarankiškai ir susikalbėtumėte angliškai bei rusiškai - užsuka nemažai turistų. Kolektyvas lauktų nerūkančio kolegos (-ės).

Atlyginimas

650-850 €/mėn. į rankas
UAB „Namai be gliuteno“

UAB „Namai be gliuteno“

"Namai be gliuteno" - tai specializuotos krautuvėlės / kavinukės Kaipėdoje ir Vilniuje. Patys gaminame puikius skanumynus ir vaišiname bei parduodame keptus sausainius, pyragus, tortus, duoną, kitus kepinius be gliuteno bei laktozės. Dalis asortimento pritaikyta ir veganams arba netoleruojantiems pieno baltymo bei kiaušinių. Neseniai pradėjome veiklą, o jau turime būrius gerbėjų, klientų, nuolatinių svečių.
Kviečiame į komandą profesionalią kolegę šioms pareigoms: