Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Vyno klubas

Pardavėjas - konsultantas

Nuo 5,40 €/val. Neatskaičius mokesčių
Vilnius - Vyno klubas

Darbo pobūdis

  • produktų pardavimas: vynas, stiprieji gėrimai, aksesuarai, gurmaniški maisto produktai;
  • klientų konsultavimas ir aptarnavimas;
  • tvarkos parduotuvės asortimente ir aplinkoje užtikrinimas;
  • degustacijų salės paruošimas ir priežiūra;

Reikalavimai darbuotojui

  • domėjimasis vyno kultūra ir/arba noras gilinti žinias šioje srityje;
  • puikios lietuvių kalbos žinios;
  • anglų k. mokėjimas;
  • rusų k. mokėjimas (privalumas)
  • darbo kompiuteriu įgūdžiai;
  • darbo su kasa patirtis (privalumas);
  • vairuotojo pažymėjimas (privalumas);

Įmonė siūlo

  • darbą pusė etato, slenkančiu grafiku (apie 80-85 val/mėn);
  • mokymus apie vyno produktus;
  • darbą profesionaliame, draugiškame kolektyve.

Atlyginimas

Nuo 5,40 €/val. neatskaičius mokesčių
Vyno klubas

Vyno klubas

Vyno kultūrą ugdome nuo 2003 m.

Mūsų parduotuvėse Vilniuje, Stumbrų g. 15, ir Klaipėdoje, Liepų g. 20 – per tūkstantį skirtingų vynų, daugiausia iš Europos. Vežame tiesiai iš ūkių, atsirenkame tik tai, kas geriausia, ir mėgstame charizmatiškus, pasaulį keičiančius vyndarius. Džiaugiamės, kad jie mūsų mažai rinkai sutinka skirti keletą dėžių visame pasaulyje geidžiamo vyno. Tikime, kad kiekvienas mūsų pirkėjas vertas geriausio produkto, todėl vynu neužkrautus parduotuvių kampus pripildėme šokolado, sūrio, tekilos, grapos, sakės, konjako, armanjako, kalvadoso, likerio, alyvuogių aliejaus <...> Mūsų aksesuarų ir įrangos padalinys padeda įsirengti vyno rūsius, aprūpina klientus taurėmis, dekanteriais ir kitais vyno vartojimo reikmenimis.

Parduoda ekspertai

„Vyno klubo" įkūrėjams Rasai ir Arūnui Starkams talkininkauja patyrusių vyno ekspertų komanda, kurie nuolat tobulina žinias keliaudami po vyndarystės regionus, vyno parodas, ruošdamiesi degustacijoms ir paskaitoms. Rasa Starkus – WSET (Wine and Spirits Education Trust) absolventė, Prancūzijos Respublikos ordino už vyno kultūros plėtrą dama ir Coteaux de Champagne ordino riterė. Arūnas Starkus – WSET diplomantas ir dėstytojas, siekia vyno magistro titulo Vyno magistrų (Masters of Wine) institute.
Mūsų parduotuvėse ne tik perkama, čia ir mokomasi, nes vynas yra svarbi kasdienybės kultūros dalis. Intelektinis malonumas, kurį teikia vyno įvairovės pažinimas, gali būti didesnis ir už juslinį pasitenkinimą. Kiekvieną savaitę Vilniuje ir Klaipėdoje vyksta degustacijos, į kurias ragauti, pažinti, sužinoti kviečiame visus norinčius. Bendradarbiaujame su Lietuvos someljė mokykla, kurioje vyno mėgėjai gali pagilinti žinias pusdienį trunkančiose paskaitose apie vyną.

Geriausi Lietuvos restoranai – mūsų partneriai

Tiekiame vynus ir restoranams bei specializuotoms vyno parduotuvėms, parūpiname vyno svarbioms vakarienėms. Gero vyno nebūna daug, todėl partnerius renkamės labai atidžiai ir džiaugiamės jų sėkme.

Visuomeniniai projektai

„Vyno klubas" rengia tarptautinę vyno parodą „Vyno dienos"
„Vyno klubo" steigėjų iniciatyva įkurta Lietuvos someljė asociacija bei Someljė mokykla.
Bendradarbiaujame su „Vyno žurnalu".
Bendradarbiaujame su festivaliu „Kino pavasaris", rengdami Gurmaniško kino rubriką. Mūsų ilgamečiai partneriai: kino festivalis „Žiemos ekranai", Šiuolaikinio meno centras, Akademinis dramos teatras, Europos centro golfo klubas. Su "Muzikos magija" rengiame vyno ir muzikos derinimo sesijas.
informacija apie Vyno klubas
1797 €
Vid. atlyginimas bruto
(18% didesnis už LT vidurkį)
17
Darbuotojų skaičius
2-3 mln. €
Pajamos 2021 m.