Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „LINDEX“

Pardavėjos(-o) - konsultantės(-o), pusė etato, Vilnius, p/c „Go9“

Vilnius - UAB „LINDEX“

Darbo pobūdis

Jei tave žavi madingų rūbų pasaulis ir trokšti kasdien sutikti ir bendrauti su skirtingais žmonėmis bei išmokti naujų įgūdžių, tuomet tu esi tas, kurio mes ir ieškome!

Mūsų komanda ieško žmonių,ne pilnam darbo etatui, kurių vertybės sutaptų su Lindex kompanijos vertybėmis: atlik viską kuo paprasčiau, nuolat tobulėk, įkvėpk save ir kitus, priimk verslius sprendimus, elkis tvariai.

Mes siūlome draugišką ir dinamišką darbo aplinką, lanksčias darbo valandas, galimybę dirbti su nuostabiais bendradarbiais ir įgyti naujos patirties bei vertingų žinių. Ankstesnė darbo patirtis nėra privaloma!

Lindex įmonė Jums siūlo:

  • Priedus prie atlyginimo už sėkmingus pardavimus
  • Daug ir įvairios naudos darbuotojams
  • Apmokymus ir augimo galimybes
  • Lankstų grafiką besimokantiems
  • Atlyginimą pradedant nuo 4,94 EUR / h - 5,44EUR/h gross

Norintys sužinoti papildomos informacijos gali skambinti telefono numeriu: . Dėl sekančio etapo susisieksime tik su atrinktais kandidatais.
UAB „LINDEX“

UAB „LINDEX“

Lindex“ yra vienas iš pirmaujančių madingų prekių tinklų Europoje ir turi 460 parduotuvių 16 rinkų. Mūsų misija yra pasiūlyti
įkvepiančių, madingų prekių už prieinamą kainą. „Lindex“ verslo idėja apima įvairias moterų, vaikų ir apatinio trikotažo mados idėjas. Mūsų įmonėje dirba apie 5000 darbuotojų ir per metus parduodama prekių už daugiau nei du milijardus LTL. „Lindex“ yra Suomijos biržoje registruoto „Stockmann“ konglomerato dalis. Esame tarptautinė madingų prekių bendrovė, mananti, kad etninė ir kultūrinė įvairovė suteikia konkurencinį pranašumą, kai visi darbuotojai nori sukurti pasaulinio lygio mados patirtį ir įkvėpti mūsų klientes – mada besidominančias moteris.
informacija apie UAB „LINDEX“
910 €
Vid. atlyginimas bruto
87
Darbuotojų skaičius
10-20 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 593 €
25% uždirba 593-682 €
25% uždirba 682-992 €
25% uždirba nuo 992 €