Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
MB „Rinkos vizija“

PARDAVIMO PROJEKTŲ VADOVAS (-Ė)

900-1700 €/mėn. Į rankas
Vilnius - MB „Rinkos vizija“

Mes – jūsų kompanija, jeigu:

Jums svarbu veikti maksimaliai savarankiškai - planuoti savo darbą ir darbo laiką, jei norite būti tikru partneriu kompanijos plėtros procese, kai jūsų idėjos vertinamos ir įgyvendinamos. Jei tikitės ilgalaikės karjeros finansiškai sėkmingoje kompanijoje, tuomet įvertinsite tvarkingus aprašytus vidinius įmonės procesus, paskirstytus gamybinius pajėgumus tiek Lietuvoje, tiek užsienyje bei aukštas komandos kompetencijas.

Mes pasiruošę suteikti visas darbui reikalingas priemones; sąžiningai atlyginsime už Jūsų darbą ir pasiektus rezultatus, užtikrinsime demokratiškus santykius ir smagias komandos tradicijas.
Susidomėjote? Siųskite savo CV, pasikalbėkime. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir darbo sąlygos:

Siekti pardavimo tikslų, vykdyti pardavimų projektus; didinti pastovių klientų skaičių; didinti kompanijos žinomumą ir auginti reputaciją, užtikrinant ilgalaikius santykius su klientais; aktyviai plėsti klientų ratą, naudojant tradicinius ir inovatyvius klientų pritraukimo metodus. Darbo laikas- 9-18 val., tačiau lankstumo pakaks.

Jūs – mūsų komandos narys, jei:

Žinote, kas yra reklama, suvokiate reklamos gamybos principus, esate išsilavinęs, energingas ir degantis entuziazmu įgyvendinti nugalėtojų strategiją; gebate uždegti darbui kolegas; mokate klausyti ir išgirsti, o reaguojate greitai ir kūrybingai. Manome, kad užsienio kalbų žinios, vairuotojo pažymėjimas ir kompiuterinis raštingumas- savaime suprantami dalykai. Meilė pinigams ir ambicingumas – Jūsų bruožai? Tuomet dar pakalbėkime apie Jūsų derybų įgūdžius ir sutarsime !

Atlyginimas

900-1700 €/mėn. į rankas
MB „Rinkos vizija“

MB „Rinkos vizija“

MB ”Rinkos vizija” – esame netrukus penkerių metų sukaktį švesianti veržli reklamos agentūra Public paint. Teikiame reklamos dizaino, gamybos, spaudos, verslo dovanų, internetinių svetainių bei e-parduotuvių kūrimo paslaugas; Investuojame į inovacijas, kasmet pristatome naujus produktus, leidžiančius tapti ne tik reklamos produktus siūlančia, bet ir IT sprendimus diegiančia kompanija. Turime ambicingų planų plėsti savo veiklą užsienio šalyse, kuriose jau turime patikimų klientų - Latvijoje, Danijoje, Švedijoje, Norvegijoje.
Daugiau apie mus:
Stipriname komandą ir kviečiame profesionalą(-ę) šioms pareigoms:
informacija apie MB „Rinkos vizija“
1089 €
Vid. atlyginimas bruto
6
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2019 m.