Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Amber paper“

PARDAVIMO VADYBININKAS (-Ė) (LIETUVOS RINKA)

1000-1700 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Amber paper“

Pasiūlymas Jums:

Stabili, auganti įmonė; aukščiausios kokybės produktai, vertinami klientų tiek Lietuvoje, tiek užsienyje; puikūs įvadiniai apmokymai; užtikrinta ilgalaikės karjeros galimybė; sąžiningas finansinis atlygis ir motyvavimo priemonės, patogus biuras, profesionalios darbo priemonės (įskaitant tarnybinį automobilį).
Daugiau šio pasiūlymo privalumų pristatysime pokalbio metu.
Siųskite savo gyvenimo aprašymą – pasikalbėkime. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Atsakomybių sritys:

Mūsų produkciją Lietuvoje platina didieji distributoriai, o klientai – kepyklos, baldų gamybos įmonės ir kt. Jūs bendrausite su tais klientais, kurie pirktų Amber paper produkciją, tačiau su jais mūsų produkcijos platintojai nėra bendravę. Pristatysite bendradarbiavimo galimybes, teiksite pasiūlymus, sudarysite pardavimo sutartis ir sieksite ilgalaikių bendradarbiavimo santykių. Apie užsakymų administravimą pakalbėkime susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Tikimės, kad turite aktyvių pardavimų patirties; aukštąjį išsilavinimą, gebate laikytis sudaryto plano; kryptingai siekiate užsibrėžto rezultato, mąstote kūrybiškai. Vairuotojo pažymėjimas ir kompiuterinis raštingumas turėtų būti savaime suprantami dalykai. Vertinsime, jei turite patirties dirbant CRM.
Siųskite savo gyvenimo aprašymą – susipažinkime !

Atlyginimas

1000-1700 €/mėn. į rankas
taikome priedų už pasiektus rezultatus sistemą, tad nurodome didesnįjį skaičių - vidutiniškai uždirbamas mūsų vadybininkų atlyginimas su priedais
UAB „Amber paper“

UAB „Amber paper“

UAB “Amber paper” – prekybos popieriumi ir pakuote maisto pramonei įmonė. Veiklos pradžia 2002 m. Eksportuojame savo produkciją į 29 pasaulio šalis. Daugiau apie mus -
Stipriname komandą ir priimtume naujoką šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Amber paper“
1145 €
Vid. atlyginimas bruto
18
Darbuotojų skaičius
3-5 mln. €
Pajamos 2019 m.