Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Šviesos gamyba“

PARDAVIMO VADYBININKAS (-Ė)

800-1850 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Šviesos gamyba“

Mūsų pasiūlymas Jums:

Karjeros perspektyva stabilioje, finansiškai sėkmingoje įmonėje, įdomūs projektai šiuolaikiškoje verslo srityje, patogios darbo priemonės, profesionalūs ir visada pasiruošę padėti kolegos bei vadovai. Žadame išsamius apmokymus, galimybę nuolat gilinti savo žinias, lankstumą planuojant darbo dieną. Užtikrinsime sąžiningą atlyginimą ir motyvuojančius priedus už pasiektus rezultatus, pagarbą Jums bei Jūsų poreikiams.
Susipažinkime - siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų bei sveikatos saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos pareigos ir atsakomybės

Pagrindinė Jūsų užduotis šiame darbe – klientų rato didinimas. Jums teks formuoti pasiūlymus besikreipiantiems klientams ir tiems klientams, kurie būtent Jūsų dėka susidomės Diolight paslaugomis, tuomet - pasirašyti bendradarbiavimo sutartis. Vyksite pas klientus, vertinsite apšvietimo situaciją, ruošite projektinius dokumentus, kontroliuosite projekto eigą.
Tikimės, kad tapsite pilnaverčiu augančios komandos nariu ir tiesiogiai prisidėsite prie verslo plėtros. Plačiau - susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Tikimės, kad turite sėkmingos pardavimų vadybininko patirties, gebate derėtis, atsakingai vykdote projektą ir Jums svarbūs kliento poreikiai; dirbate AutoCad; apšvietimo projektavimo programomis. Vairuotojo pažymėjimas būtinas, o anglų kalbos žinios pravers nagrinėjant techninę informaciją. Jūsų patirtį apšvietimo srityje, elektrotechnikos žinias vertinsime kaip rimtus privalumus.
Neabejokite ir pabandykite, siųskite savo C.V. dabar. Galbūt tai - pasiūlymas, kuris labiausiai yra vertas Jūsų dėmesio.

Atlyginimas

800-1850 €/mėn. į rankas
pirmasis skaičius – fiksuota atlyginimo dalis bandomuoju laikotarpiu, antrasis – vidutiniškai mūsų vadybininkų uždirbamas atlyginimas su premijomis už pasiektus rezultatus.
UAB „Šviesos gamyba“

UAB „Šviesos gamyba“

UAB “Šviesos gamyba” – tai inovatyvius produktus kurianti, jauna ir ambicinga komanda, dirbanti su žymiausiais Lietuvos mokslininkais ir siūlanti novatoriškus technologinius sprendimus. Turime startuolio (start-up) mąstymą ir orientuojamės į augimą. Šiuo metu kuriame inovatyvias dezinfekavimo technologijas ir ieškome žmogaus, norinčio dirbti su naujais pažangiais produktais ir išmanančio technologijų kūrimą bei vystymą.
Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje
informacija apie UAB „Šviesos gamyba“
4500 €
Vid. atlyginimas bruto
(2.5 karto didesnis už LT vidurkį)
8
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2021 m.