Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Skelbimas neaktyvus
Į šį skelbimą CV siųsti nebegalite, tačiau siūlome peržiūrėti kitus:
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
Tarp TOP 30 Lietuvoje
UAB „Omniva LT“

PARDAVIMŲ ASISTENTĖ (-AS)

Vilnius - UAB „Omniva LT“

Darbo pobūdis

Praeitais metais Omniva Lietuva pardavimai į paštomatus augo net +72%, todėl nuolat plečiamės ir ieškome papildymo. Tavo pagrindinės užduotys būtų atlikti įvairias naujų klientų pardavimų komandos pavestas užduotis: naujų klientų paieška, sutarčių, ataskaitų ir pasiūlymų ruošimas, bendravimas su naujais potencialiais klientais (daugiausiai telefonu ir el. paštu).

Reikalavimai darbuotojui

Tu šiam darbui puikiai tiksi jeigu: turi tikslą nestovėti vietoje ir kilti karjeros laiptais pardavimų srityje ir mokytis iš savo srities profesionalų, domiesi elektronine prekyba (darbo patirtis arba išsilavinimas pardavimų ar rinkodaros srityje būtų didžiulis privalumas), o taip pat turi stiprų atsakomybės jausmą, visada ieškai sprendimų būdų bet kurioje kritinėje situacijoje ir niekada nenuleidi rankų, o taip pat mėgsti kūrybiškumą, išmanai MS office programas, laisvai kalbi ir rašai lietuvių ir anglų kalbomis (rusų kalba būtų privalumas), moki organizuoti savo darbo laiką ir planuoti pateiktas užduotis.

Įmonė siūlo

Mes vertiname visus savo komandos narius bei siūlome jiems nenutrūkstamas mokymosi bei tobulėjimo galimybes nuolat sparčiai augančioje ir besikeičiančioje tarptautinėje kompanijoje. Mums labai svarbu, kad būsimas komandos narys norėtų tobulėti pardavimų srityje kiekvieną dieną, o tam suteiksime visas sąlygas. Be gerų darbo sąlygų, visų darbui skirtų priemonių, darbo krūvį bei rezultatus atitinkančio atlygio, siūlome jaunų bei visuomet padėti pasiruošusių kolegų būrį! Mes esame ambicingi ir atviri naujoms idėjoms, todėl skatiname ne tik pateikti naujas idėjas, bet ir jas įgyvendinti. Mes tikime, kad tu ženkliai prisidėsi prie sparčiai augančių įmonės rezultatų!
DARBO RINKOS LYDERIS 2023
Tarp TOP 30 Lietuvoje
UAB „Omniva LT“

UAB „Omniva LT“

OMNIVA kiekvieną dieną pristato džiaugsmą Lietuvoje nuo 2014 m. Valdydami didžiausią 500 paštomatų tinklą šalyje, Lietuvos gyventojų nuomone, esame pirmasis pasirinkimas siųsti arba gauti siuntas paštomatais. Mūsų komanda prisideda prie spartaus e. komercijos augimo, kurdami ir vystydami inovatyvius sprendimus, skirtus gerinti verslo patirtį prekiaujant internetu, bei vartotojų džiaugsmą, apsiperkant internetu.
informacija apie UAB „Omniva LT“
1984 €
Vid. atlyginimas bruto
(30% didesnis už LT vidurkį)
485
Darbuotojų skaičius
20-30 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1298 €
25% uždirba 1298-1746 €
25% uždirba 1746-2053 €
25% uždirba nuo 2053 €