Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Skelbimas neaktyvus
Į šį skelbimą CV siųsti nebegalite, tačiau siūlome peržiūrėti kitus:
UAB „Elektra LT“

PARDAVIMŲ INŽINIERIUS (-Ė)

Nuo 1500 €/mėn. Į rankas
Vilnius, Širvintos, Trakai - UAB „Elektra LT“

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikei karjerai sėkmingai veikiančioje ir klientų vertinamoje kompanijoje. Užtikrinsime efektyvią naujoko adaptacijos programą, patogias darbui sąlygas ir visas reikalingas darbui priemones (įskaitant tarnybinį automobilį). Žadame komandos palaikymą, pagarbą Jūsų idėjoms, puikią galimybę realizuoti savo potencialą ir didinti savo kompetenciją, atlygį, atitinkantį Jūsų kompetenciją, ir sąžiningą motyvavimo sistemą.
Norėtume pristatyti pasiūlymą išsamiau, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu ir atrankos konfidencialumu pasirūpinsime.

Užduotys ir atsakomybės

Šiame darbe rūpinsitės priskirtos prekių grupės pardavimais Vilniaus regione: užtikrinsite ilgalaikius santykius su įmonės klientais ir nuolat plėsite naujų (verslo ir privačių) klientų ratą, pasitelkiant numatytas rinkodaros priemones. Išsamiau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį/ aukštesnįjį išsilavinimą ir sėkmingos pardavimų verslui (B2B) darbo patirties. Norėtume priimti į komandą pozityvų, savarankišką, ambicingą, bendraujantį komandos narį, turintį derybų, anglų kalbos įgūdžių ir vairuotojo pažymėjimą bei suvokiantį CRM kaip puikų įrankį pardavimams.
Nedelskite, siųskite savo CV jau šiandien, aptarkime šį pasiūlymą išsamiau.

Atlyginimas

Nuo 1500 €/mėn. į rankas
atsižvelgiant į Jūsų kompetenciją ir bus taikoma priedų sistema, apie kurią išsamiau- susitikimo metu.
UAB „Elektra LT“

UAB „Elektra LT“

UAB „Elektra LT“ – jau beveik dešimtmetį sėkmingai veikianti didmeninės prekybos įmonė. Klientai mus rekomenduoja kaip patikimą kompaniją, galinčią užtikrinti platų elektrotechnikos komponentų, instaliacijos medžiagų, dalių ir įrangos asortimentą, bei garantuojančią savalaikį pristatymą. Atstovaujame žinomiausius pasaulio gamintojus, tokius kaip V-TAC, Elettrocanali, Zext, Tibox, Radpol, Luxiona, Pawbol, Elco bis, Polamp, Volteno, Bahco Intelight. Mūsų komandą vienija bendri siekiai tobulėti ir pasiekti daugiau, esame ambicingi, motyvuoti. Elektra LT – garbingos partnerystės garantas.
Sužinokite apie mus daugiau internete:


Kviečiame į komandą ir Jus – savo srities profesionalą – šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Elektra LT“
2478 €
Vid. atlyginimas bruto
(63% didesnis už LT vidurkį)
13
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2022 m.