Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Reclamo“

PARDAVIMŲ PROJEKTŲ VADOVAS (-Ė) (EKSPORTAS)

750-2400 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Reclamo“

Pasiūlymas Jums

Šiame darbe turėsite puikią galimybę realizuoti savo projektų valdymo gebėjimus su palaikančia ir profesionalia komanda, užtikrinančia kokybišką klientų užsakymų vykdymą. Siūlome tinkamą įvedimą į darbą, šiuolaikiškas darbo priemones; ilgalaikės karjeros potencialą; galimybę savarankiškai planuoti darbo laiką; sąžiningą atlyginimą ir įkvepiančią finansinės motyvacijos sistemą.
Nedelskite - siųskite savo gyvenimo aprašymą. Jūsų asmens duomenų saugumu ir sveikatos saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Pareigos ir atsakomybės

Tikimės, kad nuolat kryptingai ir nuosekliai plėsite įmonės klientų ratą, o taip pat profesionaliai bendrausite su mūsų įmonės klientais Lietuvoje ir užsienyje (Baltijos šalyse ir Skandinavijoje), užtikrinsite ilgalaikius verslo santykius su jais – teiksite vertingus pasiūlymus pagal kliento poreikius.

Lūkesčiai kompetencijai

Tikimės, kad turite sėkmingos pardavimų B2B tiek Lietuvoje, tiek į eksportą patirties, kalbate ir rašote anglų kalba. Jei esate organizuotas, verslus žmogus, atkakliai siekiantis užsibrėžtų tikslų ir sutariantis su įvairiais žmonėmis, mielai aptartume šį darbo pasiūlymą. Jūsų patirtį spaustuvių versle, gamybinėje įmonėje, rusų k. žinias vertintume kaip privalumus.
Susipažinkime – siųskite savo CV dabar.

Atlyginimas

750-2400 €/mėn. į rankas
pirmasis skaičius - orientacinė atlyginimo fiksuota dalis bandomuoju, antrasis - vidutiniškai uždirbamas atlyginimas su priedais už naujų klientų generuojamą apyvartą
UAB „Reclamo“

UAB „Reclamo“

UAB „Reclamo“ – žinoma Lietuvos įmonė, didelio formato reklamos gamybos versle sėkmingai veikianti jau dešimtmetį. Klientai ir partneriai vertina mus už sąžiningą ir kokybišką darbą: vos per kelias valandas nuo maketo mūsų partneriai gauna spaudinius. Naudojame tik kokybiškas spausdinimo medžiagas, dirbame pažangiausiomis spausdinimo mašinomis ir taikome palankiausias klientui kainas. Mūsų naudojamos technologijos – ofsetinė, skaitmeninė ir plačiaformatė spauda. Sužinokite daugiau apie mus internetinėje svetainėje
Stipriname komandą ir priimtume naujoką (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Reclamo“
989 €
Vid. atlyginimas bruto
7
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2019 m.