Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Parkis“

Pardavimų vadybininkas (-ė) - eksporto vadybininkas (-ė)

1500-2000 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Приймаємо українців
Vilnius - UAB „Parkis“

Ką reikės dirbti?

Pardavinėti dviračių keltuvus Parkis visame pasaulyje. Mes irgi nemokėjome, bet jau išmokome. Pasidalinsime patirtimi, padėsime, o toliau - tavo veiksmų ir kūrybos laisvė! Dauguma mūsų klientų gyvena Europoje ir Amerikoje, taigi rašysime laiškus į šiuos kraštus, kartais skambinsime, vyksime į parodas..., žodžiu - bendrausime plėsdami laimingų klientų ratą. Darbo vietą pasirinksi pats - kampą biure galėsi keisti namais, kavine ar kita vieta kur jautiesi geriausiai. Galime sutarti ir dėl lankstaus darbo laiko ir nepilno etato, jei visa kita tinka.

Reikalavimai kandidatui

Aukštasis išsilavinimas.
Anglų kalba, bent B2 lygis.
Gebėjimas ir norėjimas bendrauti.

Kandidato privalumai šioms pareigoms

Marketingo žinios, B2B pardavimų patirtis, papildoma užsienio kalba (-os), nuosavas automobilis, domėjimasis dviračių kultūra.

Atlyginimas

1500-2000 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Čia nurodome pradinio atlygio rėžius, pirmiems metams. Vėliau galėsi pasirinkti kiek tavo atlyginimas priklausys nuo tavo asmeninių pasiekimų.
UAB „Parkis“

UAB „Parkis“

Apie mus pasaulis išgirdo 2017 m. Mes kuriame, gaminame, parduodame lietuvišką išradimą- dviračių keltuvą Parkis (daugiau informacijos rasi internete). Mūsų darbas labai įdomus, nes niekas iki šiol nieko panašaus negamino ir nepardavinėjo. Viską kuriame nuo 0 čia ir dabar, o tu gali gali tapti šito kūrybinio proceso, šito šurmulio labai svarbia dalimi.
informacija apie UAB „Parkis“
3
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2021 m.