Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Skelbimas neaktyvus
Į šį skelbimą CV siųsti nebegalite, tačiau siūlome peržiūrėti kitus:
UAB DSV Lithuania

Pardavimų vadybininkas (-ė) / Sales Representative

3000-5000 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - UAB DSV Lithuania
Puiki galimybė prisijungti prie DSV Lithuania, UAB
Esame tie, kuriems rūpi stabilumas ir saugiai bei sėkmingai veikiančios tiekimo grandinės tiek Lietuvoje, tiek ir visame pasaulyje. Prisijunk prie mūsų, mums reikia geriausios komandos!

DSV Lithuania, UAB – įmonė, įsipareigojusi teikti kokybiškas ir novatoriškas paslaugas Lietuvoje ir visame pasaulyje, vystyti platų logistikos tinklą ir kurti pridėtinė vertę savo klientams. Pardavimų atstovo vaidmuo yra ieškoti naujų galimybių jūrų ir oro transporto rinkoje, įgyvendinti sutartus tikslus, taip pat būti neatsiejama pardavimų komandos dalimi.

Reikalavimai darbuotojui

  • Aktyviai pardavinėti įmonės teikiamas paslaugas Lietuvoje.
  • Skaičiuoti ir pateikti krovinių gabenimo kainų pasiūlymus.
  • Dalyvauti derybose, pildyti pardavimo ataskaitas, dirbti pagal įmonės kokybės procedūras.
  • CRM sistemoje formuoti klientų profilio ataskaitas.
  • Tinkamai reprezentuoti įmonę.
  • Puoselėti žinias apie veiklą, naujas tendencijas ir pokyčius rinkoje.

Įgūdžiai ir kompetencijos:

  • Tikime, kad esate į rezultatus orientuota, darbšti, savarankiška asmenybė, gerai suprantantate logistikos sektoriaus specifiką.
  • Atkakliai siekiate iškeltų tikslų ir jums patinka iššūkiai.
  • Pozityviai mąstote ir turite puikius tarpasmeninius įgūdžius.
  • Esate patyręs transportavimo paslaugų pardavėjas, geras derybininkas, gebate bendrauti su įvairių verslo struktūrų atstovais
  • Mokate dirbti su „Microsoft Excel“, „Word“ ir „PowerPoint“
  • Mokate anglų kalbą ir galite laisvai bendrauti tiek raštu, tiek žodžiu.
  • Siekiate rezultato pasitekdamas iniciatyvumą, ryžtą ir atkaklumą

Įmonė siūlo

Ar norite tapti dalimi to, kas yra 75 000 kartų didesnis už jus? Tiek kolegų turėsite kelionėje link tarptautinių santykių kūrimo ir galimybės palikti savo pėdsaką versle. Mes tikime, kad žmonės sugeba išnaudoti savo potencialą, jei patys perima savo karjeros valdymą. Štai kodėl mes suteiksime jums visas galimybes tai padaryti.
Žmonės mums yra svarbiausia vertybė. Veržlumas, talentas ir atsidavimas, daro DSV įdomia vieta dirbti. Tai dinamiška ir greitai besikeičianti aplinka, kurioje priimami greiti sprendimai kiekviename lygmenyje - kur asmeninės ambicijos atitinka bendrus siekius, stengiantis įveikti iššūkius, pasiekti tikslus, judėti į priekį ir įgyvendinti permainas. Mums rūpi jūsų galimybė formuoti savo karjeros kelią, nesvarbu, ar norite žengti į priekį savo šalyje, ar ieškoti iššūkių užsienyje. Esant didžiulei pasaulinei aprėpčiai, turint biurus daugiau nei 90 šalių, galimybių yra išties daug.
Mes esame ekspeditoriai, pardavėjai, buhalteriai, krautuvų vairuotojai, IT specialistai ir begalė kitų - ir mes visi pasirinkome savo karjeros kelią.
Prisijunkite prie mūsų ir kurkite savo karjerą DSV.

Atlyginimas

3000-5000 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB DSV Lithuania

UAB DSV Lithuania

DSV – Global transport and logistics

DSV is a dynamic workplace that fosters inclusivity and diversity. We conduct our business with integrity, respecting different cultures and the dignity and rights of individuals. When you join DSV, you are working for one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. You’ll join a talented team of more than 75,000 employees in over 80 countries, working passionately to deliver great customer experiences and high-quality services. DSV aspires to lead the way towards a more sustainable future for our industry and are committed to trading on nature’s terms.

We promote collaboration and transparency and strive to attract, motivate and retain talented people in a culture of respect. If you are driven, talented and wish to be part of a progressive and versatile organisation, we’ll support you and your need to achieve your potential and forward your career.
informacija apie UAB DSV Lithuania
3759 €
Vid. atlyginimas bruto
(2X higher than LT average)
110
Darbuotojų skaičius
50-100 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2383 €
25% uždirba 2383-2812 €
25% uždirba 2812-3550 €
25% uždirba nuo 3550 €