Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Identia“

PARDAVIMŲ VADYBININKAS (-Ė)

850-1900 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Identia“

Mūsų pasiūlymas Jums

Aiškiai apibrėžtos atsakomybės, ilgalaikės karjeros perspektyvos ir apmokymai užsienyje, puiki erdvė savo idėjoms įgyvendinti; galimybė bendradarbiauti su žinomiausiais Lietuvos architektais ir išskirtinių produktų gamintojais užsienyje; darbo grafikas, pritaikytas Jūsų reikmėms, bei palaikantis profesionalų kolektyvas. Jūsų pasiekimus įvertinsime sąžiningu atlygiu ir finansinės motyvacijos priemonėmis. Susipažinkime - siųskite savo C.V., o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės:

Tikimės, kad po išsamių apmokymų apie mūsų atstovaujamus prekės ženklus gebėsite profesionaliai konsultuoti Simetria salono klientus apšvietimo ir dizaino klausimais, mokėsite profesionaliai paruošti komercinį pasiūlymą ir sėkmingai parduoti išskirtinius produktus. Užduočių sąraše – ir aktyvus pardavimas: bendradarbiavimas su architektais, dizaineriais, projektų vystytojais, produkcijos pristatymas potencialiems verslo klientams ir pardavimas. Plačiau apie atsakomybes- susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Tikimės, kad turite sėkmingos aktyvių pardavimų patirties, gebate profesionaliai aptarnauti besikreipiančius klientus; turite geros patirties ruošiant profesionalius komercinius pasiūlymus, dalykinę korespondenciją. Bet esame pasiruošę išmokyti, jei tik esate motyvuotas ir entuziastingas žmogus, siekiantis rezultato.
Jei laikote save organizuotu žmogumi, gebančiu puikiai planuoti laiką ir dirbti komandoje – dar kartą perskaitykite mūsų pasiūlymą ir siųskite savo CV. Neabejojame, kad laisvai bendraujate lietuvių ir anglų kalbomis, turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą.
Jūsų patirtį apšvietimo produktų srityje / parduodant didelės vertės produktus /vykdant projektinius pardavimus bei gebėjimą bendrauti rusų kalba laikysime privalumais.

Atlyginimas

850-1900 €/mėn. į rankas
taikomi puikūs priedai už pardavimo rezultatus
UAB „Identia“

UAB „Identia“

SIMETRIA – tai kūrybiškumo erdvė, dizaino ir inovatyvių sprendimų vieta, kur geras skonis susijungia su profe-sionalumu. Atstovaujame žymiausius prekės ženklus ir vystome įsimintinus interjero bei apšvietimo projektus jau beveik 15 metų. Dizaino ikonos, estetika, kokybė, konceptualumas, funkcionalumas - visa tai ir dar daugiau - SIMETRIA salone. Sužinokite apie mus daugiau:
Į komandą kviečiame naujoką (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Identia“
2900 €
Vid. atlyginimas bruto
(90% didesnis už LT vidurkį)
9
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2021 m.