Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Identia“

PARDAVIMŲ VADYBININKAS (-Ė)

800-1500 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Identia“

Mūsų pasiūlymas Jums

Dirbsite tikrų bendraminčių kolektyve, puikiai įrengtame biure ir šiuolaikiškomis darbo priemonėmis, o esant poreikiui suteiksime galimybę dirbti iš namų. Bendrausite su žymiausiais išskirtinių produktų gamintojais ir ži-nomiausiais Lietuvos architektais. O mes užtikrinsime aiškiai apibrėžtas atsakomybes, subalansuotą darbo krūvį ir visokeriopą pagalbą bei apmokymus bei tikimės Jūsų ilgalaikės karjeros kartu su komanda. Garantuojame sąžiningą atlyginimą ir finansinės motyvacijos priemones. Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės:

Po išsamių apmokymų apie mūsų atstovaujamus prekės ženklus profesionaliai pristatysite produkciją potencialiems verslo klientams ir ruošite komercinius pasiūlymus bei sėkmingai parduosite išskirtinius produktus. Parduoti padės ir aktyvus bendradarbiavimas su architektais, dizaineriais, projektų vystytojais. Jei vykdysite pardavimą šeštadienį, mielai suteiksime laisvą dieną bet kurią kitą savaitės dieną. Plačiau apie atsakomybes - susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Tikimės, kad turite sėkmingos aktyvių pardavimų patirties, gebate profesionaliai išsiaiškinti reiklių klientų lūkesčius; turite geros patirties ruošiant profesionalius komercinius pasiūlymus, dalykinę korespondenciją. Jūsų patirtį ir technines žinias apšvietimo produktų srityje vertintume kaip rimtą privalumą. Jei laikote save oganizuotu žmogumi, besidominčiu srities naujienomis, gebančiu puikiai planuoti laiką ir dirbti komandoje – dar kartą perskaitykite mūsų pasiūlymą ir siųskite savo CV. Neabejojame, kad laisvai bendraujate lietuvių ir anglų kalbomis, turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą.

Atlyginimas

800-1500 €/mėn. į rankas
pirmas skaičius - numatomas stabilus atlyginimas į rankas bandomuoju laikotarpiu, antrasis - potencialus atlyginimas su premijomis po bandomojo
UAB „Identia“

UAB „Identia“

SIMETRIA – tai kūrybiškumo erdvė, dizaino ir inovatyvių sprendimų vieta, kur geras skonis susijungia su profe-sionalumu. Atstovaujame žymiausius prekės ženklus ir vystome įsimintinus interjero bei apšvietimo projektus jau beveik 15 metų. Dizaino ikonos, estetika, kokybė, konceptualumas, funkcionalumas - visa tai ir dar daugiau - SIMETRIA salone. Sužinokite apie mus daugiaumūsų internetinėje svetainėje
Į komandą kviečiame naujoką (-ę) šioms pareigoms
informacija apie UAB „Identia“
2900 €
Vid. atlyginimas bruto
(90% didesnis už LT vidurkį)
9
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2021 m.