Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „PROSPORT.LT“

PRODUKTO VADYBININKAS (-Ė) (SPORTINĖ APRANGA IR AVALYNĖ)

1000-1600 €/mėn. Į rankas
Kaunas - UAB „PROSPORT.LT“

Mūsų pasiūlymas

Tapkite sėkmingos, augančios ir ambicingos komandos dalimi – dirbkite darbą, susijusį su Jūsų pomėgiais. Suteiksime Jums žinių apie mūsų atstovaujamus prekės ženklus – nuolat prisidėsime prie Jūsų tobulėjimo. Jūsų lauks bendraminčių komanda, pasiruošusi padėti. Patogios darbo sąlygos, produktai iš geriausių pasaulio gamintojų, solidūs klientai, kolegos – tikri bičiuliai, veikimo laisvė ir dėmesys Jūsų idėjoms, karjeros perspektyvos, sąžiningas atlyginimas ir labai solidūs priedai – ko gero, tai yra pakankamos priežastys pasidomėti šiuo pasiūlymu rimčiau?
Nedelskite – siųskite savo gyvenimo aprašymą jau dabar, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Šiame darbe būsite atsakingas už sportinės aprangos ir avalynės kategoriją: analizuosite visų mūsų parduotuvių pardavimų rezultatus, tarsitės su parduotuvių vadovais dėl pardavimo skatinimo akcijų ir jas parengsite. Atsižvelgiant į parduotuvių rezultatą ir poreikį, užsakysite prekes iš tiekėjų, organizuosite prekių atvežimą ir paskirstymą tarp parduotuvių. Ir, žinoma, apmokysite pardavėjus apie naujus produktus, jų privalumus ir ypatybes, siekiant ilgalaikių santykių su klientais bei sėkmingesnių pardavimų.
Apie viską išsamiau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite sėkmingos panašaus darbo patirties, puikiai kalbate ir rašote lietuvių kalba, labai gerai bendraujate anglų k., gebate taisyklingai ir įdomiai pateikti naujausią ir aktualiausią informaciją bei nuosekliai dėstyti mintis tiek žodžiu, tiek raštu. Labai svarbus gebėjimas – analizuoti bei daryti logiškas išvadas. Prireiks savarankiškumo, orientacijos į rezultatą, tvarkos, kruopštumo ir atsakomybės. Manome, kad geriau mūsų versle sektųsi sportiškai asmenybei ir sveiką gyvenimo būdą propaguojančiam žmogui. O Jūsų patirtį sportinės avalynės ir aprangos srityje bei gebėjimą naudotis apskaitos programomis laikytume rimtais privalumais.
Pasikalbėkime – siųskite savo CV šiandien!

Atlyginimas

1000-1600 €/mėn. į rankas
pirmasis skaičius – fiksuota atlyginimo dalis, o antrasis - mūsų vadybininkų vidutinis atlyginimas su priedais.
UAB „PROSPORT.LT“

UAB „PROSPORT.LT“

UAB “PROSPORT.LT” sėkmingai vysto veiklą jau daugiau, nei 13 metų. Mūsų tikslas – aprūpinti sportuojančius žmones jiems tinkamiausia įranga kokybiškam laisvalaikiui. Didžiuojamės, kad klientų esame vertinami ir laikomi lyderiais savo srityje, nes galime įgyvendinti didžiosios daugumos: teniso, kalnų slidinėjimo, dviračių sporto aistruolio ar tiesiog sveiką gyvenseną pripažįstančio žmogaus poreikius. Mūsų klientus aprūpiname žinomiausių prekinių ženklų produkcija: Wilson/Tecnifibre/Lotto (tenisas), Atomic/Bogner Fire & Ice/Dainese/Reusch/Sixs/Oakley (kalnų slidinėjimas), Suunto (sportiniai laikrodžiai), Scott/Bianchi/Atala/Whistle/Kona/Brompton (dviračiai), Bolle (dviratininkų akiniai ir šalmai, Weldtite (dviračių priežiūros priemonės), San Marco (dviračių balneliai), Gaerne (dviratininkų bateliai), Bicycle Line (dviratininkų apranga), Oakley (dviratininkų šalmai ir akiniai). Sužinokite apie mus daugiau internete

PROSPORT.LT – aistra sportui!
Kviečiame ilgalaikei karjerai šioms pareigoms:
informacija apie UAB „PROSPORT.LT“
2904 €
Vid. atlyginimas bruto
(91% didesnis už LT vidurkį)
14
Darbuotojų skaičius
2-3 mln. €
Pajamos 2022 m.