Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

UAB „Politesna“ siūlo darbą:

Šiuo metu įmonė neturi aktyvių skelbimų.

UAB „Politesna“

SANLAB (Saugių namų laboratorija) – įmonių grupė, pritaikanti mokslines technologijas gyvenamųjų ir biurų patalpų mikroklimatui gerinti ir užterštumui mažinti. Taikydami naujausius tyrimo metodus, nustatome, kokios patalpų oro, paviršių, vandens užterštumo problemos yra ar gali būti jūsų būste, jas pašaliname ir konsultuojame, ką daryti, kad jos neatsirastų vėl.

Padidėjus patalpų ore cheminių junginių, patogeninių mikroorganizmų (bakterijų ir virusų), alergenų koncentracijai, atsiradus fizinių parametrų pažeidimams, vabzdžiams, graužikams, grybams ir pelėsiams, atsiranda grėsmė gyventojų sveikatai. Mūsų specialistai nustato patalpų užterštumo šaltinius, palygina faktinius rodiklius su standartiniais reikalavimais ir parenka tinkamą problemos sprendimą.

Bendradarbiaudami su sertifikuotomis laboratorijomis, nuolat dirbame tobulindami taikomus metodus, stebime ir pritaikome technologines naujoves.

Dezodoravimas, dezinfekavimas, deratizavimas, demerkurizavimas, dezinsekcija, alergenų šalinimas ir daugelis kitų darbų atliekami naudojant sertifikuotą, modernią ir profesionalią įrangą.
Licenzijos veiklai vykdyti: VSL-732; VSL-730; VSL-882; VSL-644; VSL-731; VSL-868.

Rūpinamės Jūsų namų ir biurų mikroklimatu, oro švara ir gaiva.