Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Šviesos gamyba“

PROJEKTO VADOVAS (-Ė)

1000-2000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Šviesos gamyba“

Mūsų pasiūlymas Jums:

Karjeros perspektyva stabilioje, finansiškai sėkmingoje įmonėje, įdomūs projektai šiuolaikiškoje verslo srityje, patogios darbo priemonės, profesionalūs ir visada pasiruošę padėti kolegos bei vadovai. Žadame galimybę nuolat gilinti savo žinias, lankstumą planuojant darbo dieną. Esame atviri naujoms idėjoms ir gerbiame kiekvieną. Siūlome sutartį metams su puikia perspektyva ilgalaikiam bendradarbiavimui. Užtikrinsime sąžiningą atlyginimą ir motyvuojančius priedus už pasiektus rezultatus, pagarbą Jums bei Jūsų poreikiams.
Susipažinkime - siųskite savo gyvenimo aprašymą. Užtikrinsime Jūsų duomenų saugumą.

Būsimos pareigos ir atsakomybės

Pagrindinė Jūsų užduotis šiame darbe – kokybiškai vadovauti projekto grupei, kuriančiai produkto maketus ir prototipus bei sėkmingai įgyvendinti neturintį analogų Lietuvoje projektą. Stebėsite, kontroliuosite projekto įgyvendinimo eigą, terminus. Informuosite projekto administratorių apie projekto plane įvykusius arba numatomus veiklos įgyvendinimo nukrypimus, jei dėl jų keistųsi projekto apimtis, projekto išlaidos, pratęsiamas projekto įgyvendinimo laikotarpis ar kitaip keistųsi projektas bei projekto sutartyje nustatyti projekto vykdytojo įsipareigojimai. Rengsite numatomų tolimesnių veiksmų planą ir kontroliuosite jo vykdymą.
Tikimės, kad tapsite pilnaverčiu augančios komandos nariu ir tiesiogiai prisidėsite prie verslo plėtros. Plačiau apie projekto privalumus susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Tikimės, kad puikiai išmanote projektų valdymo teoriją ir praktiką; gebate dirbti komandoje ir deleguoti užduotis bei kontroliuoti projekto eigą, esate raštingas, galėsite diegti ir naudoti efektyvius projekto valdymo įrankius, o anglų kalbos žinios pravers nagrinėjant techninę informaciją. Fizikos srities išsilavinimą ir projektų valdymo patirtį apšvietimo srityje vertintume kaip privalumą.
Neabejokite ir pabandykite, siųskite savo C.V. dabar. Galbūt tai - pasiūlymas, kuris labiausiai yra vertas Jūsų dėmesio.

Atlyginimas

1000-2000 €/mėn. į rankas
taikoma motyvacinė sistema, apie kurią- susitikimo metu.
UAB „Šviesos gamyba“

UAB „Šviesos gamyba“

UAB “Šviesos gamyba” – tai inovatyvius produktus kurianti, jauna ir ambicinga komanda, dirbanti su žymiausiais Lietuvos mokslininkais ir siūlanti novatoriškus technologinius sprendimus. Turime startuolio (start-up) mąstymą ir orientuojamės į augimą. Šiuo metu kuriame inovatyvias dezinfekavimo technologijas ir ieškome žmogaus, norinčio dirbti su naujais pažangiais produktais ir išmanančio technologijų kūrimą bei vystymą.
Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje
informacija apie UAB „Šviesos gamyba“
4500 €
Vid. atlyginimas bruto
(2.5 karto didesnis už LT vidurkį)
8
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2021 m.