Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „IRIS“

Projektų vadovas (vadovė) Klaipėdoje

Nuo 800 €/mėn. Į rankas
Klaipėda - UAB „IRIS“

Darbo pobūdis

Projektų vadybininkai mūsų įmonėje dirba su architektais ir dizaineriais. Jie yra sudėtingai įdomūs klientai, kurie skatina domėtis, rasti netradicinius sprendimus, žinoti interjero medžiagų naujoves. Projektų vadovų užduotis: kontaktų užmezgimas, bendradarbiavimo auginimas, sugebėjimas išgirsti poreikius ir pasiūlyti. Mes tai vadiname pardavimui palankios aplinkos kūrimu. Nors darbas vyksta tik iki pardavimo, tačiau tai yra pardavėjo, kuris gerai išmano produktą ir dirba su sudėtingesniu klientu, darbas.

Reikalavimai darbuotojui

Norėtume, kad kandidatas mokėtų užmegzti kontaktus, būtų aktyvus, domėtųsi interjero prekėmis, tos srities išsilavinimas yra didelis pliusas, tačiau svarbesnės pardavėjo kompetencijos.

Įmonė siūlo

Konkurencingą atlyginimą, kuris priklauso nuo rezultatų, darbą pažangioje ir tolerantiškoje įmonėje, kuri turi ilgametę patirtį ir yra savo srities žinovė; komandiruotes pas gamintojus ir į parodas; tarnybinį automobilį.

Atlyginimas

Nuo 800 €/mėn. į rankas
UAB „IRIS“

UAB „IRIS“

UAB IRIS savo veiklą pradėjo 1991 metais ir nuo to laiko dinamiškai plečiasi, užsitarnaudama interjero apdailos ir statybinių medžiagų rinkoje patikimo ir atsakingo partnerio reputaciją. Šiandien IRIS yra vienas didžiausių prekybos centrų, o IRIS prekybos salonai įsikūrę visuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose (apie 10000m2 prekybinio ploto). Daugiau
informacija apie UAB „IRIS“
1569 €
Vid. atlyginimas bruto
(3% didesnis už LT vidurkį)
210
Darbuotojų skaičius
20-30 mln. €
Pajamos 2021 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1123 €
25% uždirba 1123-1469 €
25% uždirba 1469-1877 €
25% uždirba nuo 1877 €