Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

PROJEKTUOTOJAS (-A)

1000-2000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Aedilis“
Išskirtinė proga įsidarbinti stipriausioje energetikos inžinierių įmonėje Lietuvoje!

AEDILIS yra savo srities lyderis Lietuvoje, įgyvendinęs projektus visame pasaulyje, nuo Meksikos iki Jungtinių Arabų Emiratų, Nuo Brazilijos iki Kenijos ar Kazachstano, nekalbant apie Europos šalis.

Jeigu moki skaityti elektrines schemas, esi atidus, kruopštus, pasižymi loginiu mąstymu bei greita orientacija, turi arba jau baiginėji elektrotechninį išsilavinimą ir nori dirbti projektuotoju, tau atsiveria neeilinės galimybės.

Darbas bus kupinas iššūkių, taip, tačiau konkurencingas atlyginimas ir itin spartus tobulėjimas irgi įeina į komplektą. Juolab, kad rimtai nusiteikusius kandidatus AEDILIS yra pasirengęs apmokyti – net jeigu jie būtų paskutinio kurso studentai. Na, o jeigu esi savo srities profesionalas, įmonė tavęs laukia dar labiau.

Privalumai – visi tradiciniai, bet didžiausi jų yra darbas pas savo srities lyderį ir papildomi darbo užmokesčio priedai. Atlyginimas priklausys nuo konkretaus kandidato, jo turimos patirties ir kompetencijų.

Atlyginimas

1000-2000 €/mėn. į rankas
Konkretus atlygis sutariamas su kandidatu, atsižvelgiant į jo turimą patirtį ir kompetencijas.
Konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik atrinktus kandidatus. Kontaktai: Tel. +370 607 79222

UAB „Aedilis“

UAB „Aedilis“ – inžinerinių sprendimų įmonė, dirbanti elektros energetikos infrastruktūros ir pramoninės automatikos srityse. Savo klientams tiekiame visus inžinerinių sistemų komponentus, konsultuojame inžinerinių sistemų diegimo klausimais bei vedame mokymus. Mūsų patirtis: daugiau nei 1000 projektų Lietuvoje bei sėkmingai įgyvendinti projektai Estijoje, Latvijoje, Jungtinėje Karalystėje, Švedijoje, Suomijoje, Norvegijoje, Nyderlanduose, Belgijoje, Čekijoje, Vokietijoje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Meksikoje, Brazilijoje, Kenijoje, Kanadoje, Kazachstane.
Žiūrėti visus šios įmonės skelbimus (5)
informacija apie UAB „Aedilis“
2786 €
Vid. atlyginimas bruto
(83% didesnis už LT vidurkį)
82
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2013 €
25% uždirba 2013-2630 €
25% uždirba 2630-3471 €
25% uždirba nuo 3471 €

Jus taip pat gali sudominti: