Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

Protokolo asistentas

2276-3074 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Vilnius - JAV ambasada Lietuvoje

Pareigos

Tarnauja kaip pagrindinis ambasadoriaus patarėjas, misijos vadovo pavaduotojas (DCM) ir platesnė ambasada visose veiklos srityse, susijusiose su jos reprezentacinėmis ir iškilmingomis pareigomis, ir yra pagrindinis Front Office ryšių palaikymo padalinys su priimančiosios šalies valdžios institucijomis, kitomis diplomatinėmis atstovybėmis ir kitomis institucijomis. dėl kvietimų ir kitų protokolinių dalykų. Planuoja, koordinuoja ir organizuoja misijos reprezentacines funkcijas, įskaitant visus maitinimus ir renginius, kuriuos organizuoja ambasadorius ir DCM. Teikia patarimus ir nurodymus visų lygių misijos darbuotojams, įskaitant vietinius darbuotojus, protokolo klausimais.

Kvalifikacijos ir įvertinimai

PATIRTIS: Reikalinga mažiausiai trejų metų palaipsniui atsakinga administracinė arba susijusi patirtis, iš kurios bent vieneri metai turėjo būti protokolinio ir (arba) kito administracinio darbo vyriausybinėje įstaigoje.

IŠSILAVINIMAS: Ne mažiau kaip dvejų (2) metų koleginių arba universitetinių studijų.

KALBA: Būtina laisvai mokėti anglų ir lietuvių kalbas (kalbėti/skaityti/rašyti, gali apimti gebėjimą versti). Tai gali būti išbandyta.

Lygios užimtumo galimybės (EEO):

JAV misija suteikia lygias galimybes ir sąžiningą bei nešališką požiūrį į darbą visiems žmonėms, neatsižvelgiant į rasę, odos spalvą, religiją, lytį, tautinę kilmę, amžių, negalią, politinę priklausomybę, šeimyninę padėtį ar seksualinę orientaciją.

Kvalifikacijos: visi svarstomi kandidatai turės išlaikyti medicininius ir saugumo sertifikatus.

Privalumai

Vietoje dirbantys darbuotojai, įskaitant namų ūkio narius (MOH) ir trečiųjų šalių piliečius (TCN), dirbantys JAV atstovybėje Vilniuje, Lietuvoje gali gauti kompensacijos paketą, į kurį gali būti įtrauktos sveikatos, skyrybų ir kitos išmokos.

Atlyginimas

2276-3074 €/mėn. neatskaičius mokesčių
27 320 EUR - 36 889 EUR / Per metus