Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
MB „Brazzistudio“

Renginių ir fotografijos užsakymų koordinatorius

500-1000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - MB „Brazzistudio“

Darbo pobūdis

Šiek tiek apie tai, ką tu darysi studjoje
Renginių ir fotografijos užsakymų koordinavimas reiškia nuolatinį bendravimą su žmonėmis. Ypač su žmonėmis, kurie į studiją skambina pirmą kartą. Tau reikės LABAI DAUG bendrauti, tad turi tai mėgti, mokėti, ir norėti. Mums ypatingai svarbu, kad tu, mūsų ateities komandos nary, būtum taktiškas, savarankiškas ir nuoširdžiai domėtumeisi, kaip gali padėti kitiems įgyvendinti jų idėjas.  
Studijoje niekada nedirbame po vieną - būtų idealu, jei turėtum koordinavimo darbo patirties - išsiaiškinti svarbiausias smulkmenas, sustyguoti darbus, juos tinkamai iškomunikuoti komandai. 

Renginių koordinavimas. 
Ne, tau nereikės organizuoti renginių: 
  • Besidomintiems tu papasakosi, ką studijoje galima sukurti - konferenciją, pristatymą, seminarą, šventę. 
  • Planuojančius pakviesi apžiūrėti studijos. 
  • Organizuojantiems apskaičiuosi kainą, persiųsi sutartį, pasirūpinsi, kad būtų išsiaiškintos ir suderintos visos smulkmenos, bei aiškiai iškomunikuotos komandai, kuri paruoš studiją renginiui, ar aprašytos exelyje, jei tavęs tą dieną nebūtų studijoje. 
Tau nereikės būti visuose renginiuose, ar bent jau viso renginio metu, jei jis baigsis vėliau vakare. Tačiau dar kartą - ypatingai svarbu, kad viskas būtų suplanuota, sustyguota, administratoriai exelyje rastų visą reikiamą informaciją - ką, kur, kaip, kada padaryti, telefono numerius, su kuo susisiekti.

Fotografijos užsakymų koordinavimas.
Ne, tau nereikės fotografuoti:
  • Besidomintiems papasakosi apie studijos paslaugas - verslo ir asmeninių portretų, produktų, interjero fotografavimą. 
  • Planuojantiems pasiūlysi atsiųsti norimo rezultato pavyzdžius, surinksi reikiamą informaciją - kiek, kokių, iki kada nuotraukų pageidaujama. 
  • Organizuojantiems fotosesiją apskaičiuosi kainą, persiųsi sutartį, pasirūpinsi, kad būtų išsiaiškintos ir suderintos visos smulkmenos, bei aiškiai iškomunikuotos komandai ar asmeniui, kuris fotografuos, ar aprašytos exelyje, jei tavęs tą dieną nebūtų studijoje. 
  • Pasirūpinsi, kad fotografijos būtų pristatytos laiku, paklausi, ar nereikia papildomų pataisymų:) 

Reikalavimai darbuotojui

Kokia toji Brazzi komanda, į kurią ateisi? 
Ir reikli, ir draugiška. Tai tobulėti norinčių žmonių bendruomenė. Su užsidegimu darančių tai, ką mėgsta. Nuolat besimokančių, vienas kitą palaikančių, kuriančių bendrus projektus ir tikslus. Čia ypatingai svarbu galvoti kaip bendruomenės nariui. Čia nėra standartų ir darbo grafiko. Čia nėra prievolių, bet yra disciplina. Visi stengiamės dėl studijos, nes žinome, kad ji - mūsų namai. Čia nėra vadovų, nes visi esame lygūs. Komandą sudaro sąmoningi ir - svarbu - savarankiški žmonės, kurie nori tobulėti, augti bei kurti drauge. Daug diskutuojame komandoje, dar daugiau tobulėjame individualiai. Mes tiesiog nepaprastai mėgaujamės tuo, ką darome, suprantame savo indėlį ir stengiamės - nes kiekvieno asmeninis tobulėjimas augina studiją, komandą bei jos galimybes. Ar mes tikėsimės tokio požiūrio iš tavęs? Tikrai taip:)   

Būk savimi mums rašydamas - natūralumas geriausias CV:))) Labai laukiame draugiško, šilto laiško el. paštu.
Būtinai pridėk nuorodas į savo FB ir IG (galbūt LinkedIn, jei turi).   

Įmonė siūlo

Ko dar nepaminėjome?:)
  • Tau nereikės studijoje būti 8 val ryte (nebent pats to norėsi) - visa komanda į studiją suguža apie 9-10 val. Vakaroti ar daryti savo asmeninius projektus studijoje taip pat ne bėda - iš studijos namo neskubame, vakaroti vienam neteks:) Tačiau veiklos bus tikrai nemažai, tad su papildomomis veiklomis, pvz, studijos, suderinti gali būti sudėtinga. 
  • Gali nustebti, tačiau vienas pagrindinių studijos darbo įrankių koordinuojant darbus - exelis:) Matematikos formulių mes nekuriame, tačiau visa statistika, planai, darbų pasiskirstymai tvarkingai suvesti exelio lentelėse - mūsų meno žmonės jas pamėgo, būtų super jei jas mėgtum ir tu.
  • Ne, tau nereikia mokėti fotografuoti. Nereikia mokėti dirbti su blykstėmis. Jei norėsi, galėsime pamokyti, tačiau tu visiškai neprivalai domėtis fotografija. Nors jei fotografija - ir tavo pomėgis, turbūt gyvenimas Brazzi bus dar įdomesnis.  
  • Jei turėsi iniciatyvos (o čia ji labai skatinama), tuomet galimybės tobulėti - neribotos. Apie jas plačiau pakalbėsime susitikę:)    

Atlyginimas

500-1000 €/mėn. į rankas
Atlyginimas? Mūsų komandos nariai užaugo nuo asistentų iki savo srities koordinatorių. Startinis atlygis bus 500 eur (mokesčius padengia studija), tačiau priklausomai nuo tavo patirties ir noro kurti studiją - jis gali pasikoreguoti.
MB „Brazzistudio“

MB „Brazzistudio“

Galbūt apie mus girdi pirmą kartą? Pradėkime nuo to, kas yra Brazzi
  • Brazzi Studios - tai unikalios 600 kv. m. erdvės, skirtos visoms kūrybinėms idėjoms - fotosesijoms (nuo jaukios šeimos fotosesijos iki žurnalo viršelio), filmavimams (nuo interviu, iki reklamos ar video klipo), renginiams (nuo seminaro iki naujos kolekcijos pritatymo).
  • Brazzi Photo school siūlo spalvingus ir dinamiškus fotografijos mokymus, turinčius skirtingas programas, skirtas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems fotografams.
  • Brazzi Production pasiruošę fotografuoti bei retušuoti - verslo ir asmeninius portretus, bendrą komandos nuotrauką, produktus, drabužius ar nepakartojamą interjerą. 

Darome daug daugiau nei paminėjome aukščiau, tačiau labai neišsiplėsime. Apibendrinimui pasakysime, kad Brazzi -  tai gyvenimo būdas. Kurti, tobulėti, neskaičiuoti valandų, skatinti, o kartais – ir paraginti kitus peržengti savo ribas. Čia idėjos gimsta kasdien, kad galėtume pasiūlyti daugiau, geriau, patogiau. Kūryba, bendruomenė, profesionalumas – ypač svarbios studijos vertybės, kurios yra visų idėjų pagrindas. Nes tik taip didelė komanda gali augti kartu, eiti viena kryptimi, o kiekvienas, turintis tą pačią vertybių sistemą – būti komandos nariu.
informacija apie MB „Brazzistudio“
965 €
Vid. atlyginimas bruto
3
Darbuotojų skaičius
50-100 tūkst. €
Pajamos 2018 m.