Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Konsultacijos verslui“

RENGINIŲ VADOVAS (-Ė)

Vilnius - UAB „Konsultacijos verslui“

Ką mes Jums siūlome:

Ilgalaikės karjeros galimybės stabiliai augančioje kompanijoje, stipri ir orientuota į rezultatą komanda, laisvė priimti sprendimus įgyvendinamuose projektuose ir pačiam valdyti procesą, pripažinimą įrodantis atlygis ir motyvaciniai priedai - tai tik kelios priežastys tapti mūsų komandos dalimi. Mes tikime, kad noras pritaikyti savo kompetenciją tarptautiniuose renginiuose, dirbti pasitikėjimu paremtoje komandoje, bei kelti savo ekspertinį žinių lygi besiplečiančioje ir finansiškai patikimoje kompanijoje, bus tos priežastys, dėl kurių Jūs atsiųsite savo CV iki gegužės 20 d., o mes nelaukdami termino pabaigos kviesime Jus susipažinti ir aptarti bendradarbiavimo galimybių.
Jūsų asmens duomenų konfidencialumas bus užtikrintas.

Veiklos, kuriose darbuojamės:

Įgyvendinti renginių projektus (konferencijų, seminarų, miesto švenčių, verslo misijų organizavimo ar pan. srityje); rengti pasiūlymus dėl naujų renginių projektų pristatymo ir patvirtinimo; pasigirti apie įgyvendinamus renginių projektus viešoje erdvėje (soc. tinklai, naujienų portalai ar pan.); inicijuoti naujų renginių įgyvendinimą bei prisidėti prie kartu su partneriais įgyvendinimų projektų idėjų plėtojimo.

Mes tikimės, kad Jūs:

turite sėkmingos panašaus darbo patirties (renginių pristatymo, sąmatų rengimo įvairaus tipo renginiams (seminarams, konferencijoms, pramoginiams ir pan.) bei tokių renginių įgyvendinimo patirties kartu su įvairių sričių partneriais (atlikėjais, vedėjais, garsistais, vėžėjais ir pan.); esate profesionaliai bendraujantis, atidus ir kruopštus savo srities specialistas, kuriam svarbu darbo rezultatai ir siekis siekti daugiau; turite gerus derybinius įgūdžius; greitai orientuojatės besikeičiančiose situacijose ir mėgstate kartais intensyvų ir žinių akiratį verčiantį plėsti darbą; puikiai kalbate, rašote lietuvių ir anglų kalbomis bei vairuojate automobilį. Mes tuomet Jūsų laukiame!
UAB „Konsultacijos verslui“

UAB „Konsultacijos verslui“

Organizacija teikia profesionalias viešųjų pirkimų pasiūlymų rengimo, teikimo bei tarptautinių renginių (seminarų, konferencijų, pažintinių turų, verslo misijų ir pan.) organizavimo paslaugas. Mūsų sukaupta patirtis ir žinios leidžia būti patikimais partneriais, siekiančiais pridėtinės vertės kiekvienam savo klientui, teikti profesionalias paslaugas, planuojant, rengiant ir įgyvendinant įvairaus tipo ir dydžio renginius tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.
Augame, todėl į komandą kviečiame prisijungti profesionalą šioms pareigoms.
informacija apie UAB „Konsultacijos verslui“
1130 €
Vid. atlyginimas bruto
6
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2019 m.