Užtikrinti greitą ir kokybišką svečių aptarnavimą;
Organizuoti ir vykdyti pamainos darbuotojų darbo veiklos kontrolę;
Organizuoti sau tiesiogiai pavaldžių darbuotojų darbą pagal svečių aptarnavimo standartą ir darbo tvarkos taisykles;
Atlikti kitas tiesioginio vadovo pavestas užduotis;
Efektyvus restorano darbuotojų darbo organizavimas bei kontrolė;
Sklandžios restorano veiklos užtikrinimas.
Mes tikimės, kad kandidatas:
Padavėjo darbo patirtis (nemažiau nei 2 metai);
Geri organizaciniai įgūdžiai;
Komandos formavimo ir motyvavimo įgūdžiai;
Greita orientacija, savininkiškumo jausmas;
Orientacija į rezultatą.
Mes siūlome:
Savo darbu tikintį kolektyvą;
Nemokamą maitinimą darbo metu;
Nuolaidas visam meniu;
Karjeros galimybes.