Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „OPENINI“

SALONO KONSULTANTAS (-Ė) (APDAILOS PREKĖS)

750-1000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „OPENINI“

Mūsų pasiūlymas

Esame tarptautinė kompanija, šiuo metu plečiame verslą ir kviečiame Jus į komandą užtikrintai ilgalaikei karjerai. Nedidelis kolektyvas, patogus darbo grafikas ir komfortiška darbo aplinka, solidūs klientai, išsamūs apmokymai ir sąžiningas atlyginimas bei priedai už darbo rezultatus. Karjeros perspektyvas norėtume aptarti susitikimo metu.
Siųskite savo gyvenimo aprašymą – pasikalbėkime ! Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Jūsų būsimos pareigos ir atsakomybės:

Openini produkcijos pardavimas salono klientams, klientų konsultavimas. Dirbtumėte kasdien nuo 10.00 val. iki 18.00 val., o kas antrą šeštadienį - nuo 10.00 val. iki 15.00 val. mūsų salone Ševčenkos g.19, Vilniuje. Apie mūsų parduodamą produkciją galite išsamiau sužinoti mūsų internetinėje svetainėje, o dar geriau - apsilankykite salone.
Išsamiau - susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite sėkmingos panašaus darbo patirties statybinių medžiagų (grindų, durų ir pan.) srityje; kalbate ir rašote rusų k. (anglų k.- privalumas); gebate profesionaliai konsultuoti klientus; esate pozityvus ir į rezultatą orientuotas žmogus, turintis karjeros ambicijų. Siųskite CV, susitikime puodeliui kavos !

Atlyginimas

750-1000 €/mėn. į rankas
taikoma motyvacinė sistema
UAB „OPENINI“

UAB „OPENINI“

Openini – parketo ir itališkų durų studija, sėkmingai atstovaujanti žinomiausius prekinius ženklus, tokius kaip Boen, Barausse, Coswick, ADL, Lico, Mandelli, Olivari ir kt.
Premium kategorijos produktai intelektualiems klientams kokybiškai gyvenimo aplinkai kurti. Apsilankykite mūsų puslapyje

Vykdome įmonės plėtros planus, todėl į komandą kviečiame profesionalą šioms pareigoms:
informacija apie UAB „OPENINI“
1165 €
Vid. atlyginimas bruto
3
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2021 m.