Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Solet“

INŽINIERIUS - ELEKTRIKAS (SAULĖS ENERGETIKA)

750-1700 €/mėn. Į rankas
Vilnius, Lentvaris - UAB „Solet“

Pasiūlymas Jums

Žadame ilgalaikę darbo sutartį, patogias darbo sąlygas, visas reikalingas darbui priemones; subalansuotą darbo krūvį; draugiškus, profesionalius bendradarbius, sąžiningą, laiku mokamą atlyginimą ir gerus priedus prie atlyginimo.
Dirbsite kelių žmonių komandoje, objektai daugiausia Vilniuje, kartais – regionuose. Darbo laikas – penkios darbo dienos, nuo 7.30 val iki 16.30 val. Plačiau – susitikimo metu.
Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų ir sveikatos saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Pagrindinės atsakomybės

Šiame darbe reikės vykdyti saulės elektrinių ir elektromobilių stotelių įrengimo, montavimo, pajungimo, paleidimo, derinimo darbus.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite elektrotechninį išsilavinimą, elektrosaugos pažymėjimą VK, aukštalipio, izoliacijos, įžeminimo ir įnulinimo varžų matuotojo pažymėjimą, turite elektromontuotojo, inžinieriaus ir pan.darbo patirties (ne trumpiau, kaip 1 metai nenutrūkstamos patirties), turite galiojantį vairuotojo pažymėjimą. Manome, kad esate atsakingas, bendraujantis, gebantis susitarti žmogus.
Jūsų anglų kalbos įgūdžius laikytume privalumu.
Jei Jums svarbu – ilgalaikis darbas stabilioje komandoje (darbuotojai pas mus nesikeičia!), tuomet nedelskite- siųskite savo CV jau dabar !

Atlyginimas

750-1700 €/mėn. į rankas
taikoma sąžininga motyvacinė sistema
UAB „Solet“

UAB „Solet“

UAB „Solet” – jau daugiau nei dešimt metų sėkmingai veikianti saulės energetikos įmonė. Projektuojame elektrines, deriname projektus, parenkame tinkamą įrangą, sumontuojame jėgaines, įrengiame fotovoltines sistemas ir priemones elektrai iš atsinaujinančių energijos išteklių, parengiame elektrinių modeliavimo ir gamybos prognozių ataskaitas, tvarkome dokumentaciją ir prižiūrime turimas elektrines.

Didžiuojamės, jog dirbdami savo kasdienį darbą, galime ne tik palengvinti gyvenimą klientams, partneriams, bet ir pasirūpinti jų, ir visų mūsų švaresne ateitimi.

Įgalinam žmones gyventi tvariau!

Sužinokite apie mus internete
informacija apie UAB „Solet“
2909 €
Vid. atlyginimas bruto
(91% didesnis už LT vidurkį)
40
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2097 €
25% uždirba 2097-2527 €
25% uždirba 2527-3180 €
25% uždirba nuo 3180 €