Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Matematikos mokykla“

Tiksliųjų Mokslų Specialistė (-as)

960-1280 €/mėn. Į rankas
Kaunas - UAB „Matematikos mokykla“

Darbo pobūdis

Gerai išmanai matematiką ar fiziką ir nori gauti atlygį už savo žinias, tačiau atsibodo kitų įmonių pasiūlymai vergauti už skatikus? Ateik pas mus! Matematikos Mokyklos įmonių grupė siūlo gerai apmokamą darbą tiksliųjų mokslų specialistams.

Reikalavimai darbuotojui

  • Puikios matematikos žinios. Išspręsti 23 Hilberto problemų neprašysime, tačiau privalai mokėti gerokai daugiau nei suskaičiuoti pamokoje esančius mokinius. Neprašysime parodyti diplomo ar pasigirti darbo patirtimi, tačiau Tavo žinias patikrinsime jau pirmo pokalbio metu.
  • Geros lietuvių kalbos žinios. Neprivalai būti nacionalinio diktanto laureatė(-as), tačeu rašiba irskiriba be klajdų Tau turėtų būti paprasta kaip du kart du.
  • Kompiuterinio raštingumo įgūdžiai. Serverių priežiūros specialistą turime, todėl Tau užteks suprasti, jog „kompiuterinis raštingumas“ nėra procesas, kurio metu turėsi paimti rašiklį ir juo ką nors užrašyti ant kompiuterio.
  • Kruopštumas ir atsakingumas. Esame kantrūs ir visuomet atsakome į kiekvieną iškilusį klausimą. Kartais netgi atleidžiame klaidas. Fizinių bausmių netaikome, tačiau Tau turėtų būti savaime suprantama tai, jog aplaidžiai atlikusi-(ęs) paskirtas užduotis, apgausi ne vargšą moksleivį, ne kvailą darbdavį, ir netgi ne vagis ar banditus valdžioje, o tik pati(-s) save.
  • Pastovumas. Nuolat investuojame į darbuotojų žinias ir siūlome nuoseklų atlyginimo augimą, todėl ieškome tik ilgalaikių darbo santykių. Neprivalai likti su mumis „iki grabo lentos“, tačiau „trumpalaikė neįpareigojanti draugystė“ mūsų nedomina.
  • Nepriekaištinga išvaizda. Padarysime viską, jog į darbą eitum lyg į šventę, todėl prašysime atrodyti atitinkamai. Vestuvinis makiažas ar aukštakulniai nėra privalomi, tačiau nepamiršk, jog būsi atsakinga(-s) už moksleivių mokymą, o ne jų gąsdinimą.
  • Vairuotojo pažymėjimas (neprivaloma). Į lenktynių trasą įrodyti savo sugebėjimų nesiųsime ir patikėsime Tavo žodžiu, jog įgijai teisę vairuoti motorinę transporto priemonę.
  • O visų svarbiausia - pagarba moksleiviui. Nedelsiant atsisveikinsime net ir su geriausiu specialistu, jei jo mokymų strategijoje yra vietos nepagarbiam bendravimui ar asmeniniams nusistatymams net ir negabiausio moksleivio atžvilgiu.

Įmonė siūlo

  • Patogų darbo laiką. Žadintuvą mesk į šiukšlių dėžę, nes 8 val. ryto galėsi būti ne darbe, o savo lovoje.
  • Ypač lankstų darbo grafiką. Jei rytais esi užimta(-s) studijomis, darbą galėsi pradėti joms pasibaigus. O galbūt jau turi darbo vietą, tačiau nori papildomai dirbti vakarais ir/ar savaitgaliais? Suteiksime šią galimybę.
  • Puikią darbo aplinką. Modernūs, tvarkingi ir jaukūs biurai - tik vienas iš daugybės privalumų. Vadovė pakankamai adekvati, o kartais net šiek tiek sukalbama. Už nugaros tikrai nestovės ir rimbu neplaks.
  • Galimybę dirbti arčiau namų. Esame įsikūrę KTU studentų miestelyje, Centre bei Šilainiuose, todėl visuomet turėsi galimybę pabėgti iš vadovės matymo lauko ir dirbti atskirai.
  • Išsamius apmokymus. Mokytis iš savo klaidų nereikės – pilnai apmokysime ir paruošime Tave nuo bendravimo su klientais iki sudėtingų matematikos uždavinių sprendimo. Dar geriau – sumokėsime Tau už mokymuose praleistą laiką!
  • Oficialius darbo santykius. Ypač rūpinamės darbuotojų gerove, todėl skirtingai nuo kitų mokymo paslaugų teikėjų, kurie darbuotojus „įdarbina“ pasiūlydami įsigyti verslo liudijimus, mes Tave įdarbinsime pagal oficialią darbo santykių sutartį. O visai tai - oficialus darbo stažas, apmokamos atostogos, galimybė gauti paskolą banke, ir kitos garantijos.
  • Garantuotą darbo vietą. Gana klausytis pažadų apie šviesų rytojų 3 mėnesius iš eilės, po kurių eilinį kartą sužinai, jog bandomuoju laikotarpiu per mažai keliaklupsčiavai, todėl nuolatinės darbo vietos negausi. Jei atitiksi keliamus reikalavimus, Tave įdarbinsime iškart ir be jokio bandomojo laikotarpio.
  • Adekvatų užmokestį, kylantį kartu su Tavo žiniomis. Visiško kosmoso nemokėsime, tačiau kosmonautų ir neieškome. Gyventi „nuo algos iki algos“ tikrai neteks – jei nuspręsi dirbti pilnu etatu, jau pirmą mėnesį uždirbsi 960 EUR (dirbant pilnu etatu ir mokant moksleivius iki 12 klasės). O toliau - dar daugiau!

Atlyginimas

960-1280 €/mėn. į rankas
Atlyginimas nurodytas dirbant pilnu etatu ir mokant moksleivius iki 12 klasės. Pageidaujamą darbo valandų skaičių galima rinktis pagal savo norus bei galimybes.
UAB „Matematikos mokykla“

UAB „Matematikos mokykla“

Matematikos Mokykla antrus metus iš eilės pelno “TOP Įmonė” titulą, suteikiamą už puikias darbo sąlygas, skaidrų verslą, inovatyvumą, pagarbą darbuotojams ir moralės principams.

Griežtus “TOP Įmonė” kriterijus atitinka tik maža dalis Lietuvos įmonių, todėl pasirinkę Matematikos Mokyklą dirbsite solidžioje ir stabiliai augančioje įmonėje, gausite konkurencingą darbo užmokestį ir klosite tvirtą pamatą savo karjerai.
informacija apie UAB „Matematikos mokykla“
1980 €
Vid. atlyginimas bruto
(30% didesnis už LT vidurkį)
10
Darbuotojų skaičius
300-500 tūkst. €
Pajamos 2022 m.