Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
S S M Holding AS „Sabi Sushi“

Sushi Chef - Sushi Master - Suši Meistras

3000-4000 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Приймаємо українців
Užsienis: Norvegija - S S M Holding AS „Sabi Sushi“

Darbo pobūdis

Pagrindinės atsakomybės:

  • Pagal užsakymus/Bilietus ruošti ir/ar dėti Tempura, Maki Rolls, Nigiri ir Sashimi.
  • Tvarkyti bilietus pagal laiką ir koordinuoti 3-7 žmonių komandą.
  • Užsisakyti žuvies, daržovių, sausų produktų ir kitų, kurių gali prireikti.
  • Visada laikyti visas darbo vietas švarias, prireikus padėti kitiems.
  • Naujų produktų, technikų, susijusių su Japonų kulinarija, tyrimai.


Kitos pareigos:

  • Kontroliuoti visus virtuvėje esančius virėjus / stažuotojus, kai nėra vyriausiojo virėjo ar padėjėjo.
  • Visada kontroliuoti visų virtuvėje naudojamų/patiekiamų produktų kokybę.
  • Išmatuoti temperatūrą, pH, be kita ko, ir nuolat atnaujinkite RVASVT vadovą.
  • Supjauti ir paruošti visas žuvis ir daržoves sashimi darbo vietai.
  • Priimti tiekėjo prekes pagal grandinės sistemą.
  • Kontroliuoti visas darbo vietas, tikrinti trukstamus produktus, visai darbo dienai.
  • Visada stenktis eiti aukščiau ir toliau, viršyjant klientų ir bendradarbių lūkesčius.

---------------------

Main Responsibilities:
  • Prepare and/or plate Tempura, Maki Rolls, Nigiri and Sashimi, according to orders/Tickets.
  • Manage tickets according to time and coordinate a 3-7 people team.
  • Order fish, vegetables, dry goods and others that might be necessary.
  • Keep all stations clean at all the time, helping others when needed.
  • Research about new products, techniques related to the Japanese Culinary.

Other Responsibilities:
  • Control all the chefs/trainees in the kitchen when the Head Chef or Assistant are not present.
  • Always control the quality of all goods that are being used/served in the kitchen.
  • Measure temperatures, pH, among others and keep the HACCP manual up to date.
  • Cut and prepare all fish and vegetables for the sashimi station.
  • Receive supplier’s goods according to the chain system.
  • Control all the stations checking if there are any items missing for the day.
  • Always try to go above and beyond, exceeding customers and co-workers expectations.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas Papildomos apmokamos atostogos

Sveikatingumas

Sveikatos draudimas

Kiti privalumai

Nuolaidos įmonės produkcijai/paslaugoms

Atlyginimas

3000-4000 €/mėn. neatskaičius mokesčių
S S M Holding AS „Sabi Sushi“

S S M Holding AS „Sabi Sushi“

Esame viena didžiausių suši tinklų Skandinavijoje, kuri nuolat plečiasi.

Šiuo metu turime 34 vietas, pradedant grynomis „Take Away“ parduotuvėmis, baigiant „Diners“, restoranais ir 2 „Fine Dining Michelin“ žiūrintiais „Omakase“. Nuo 10 iki 160 sėdimų vietų turime visų rūšių patirtį, kuri turi vieną bendrą bruožą: sutelkite dėmesį į kokybę ir paprastumą, suteikdami svečiams kuo geresnės patirties.


Mūsų šūkis yra:

„Sunn, ærlig og ekte suši
Sušiai žmonėms »

„Sveikas, sąžiningas ir tikras suši
Sušiai žmonėms »