Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
CONFIDENCE Law Office, advokatų profesinė bendrija

TEISININKAS (-Ė)- ADVOKATO PADĖJĖJAS (-A)

1300-1500 €/mėn. Į rankas
Vilnius - CONFIDENCE Law Office, advokatų profesinė bendrija

Mūsų pasiūlymas Jums

Kviečiame į nedidelę, profesionalią ir entuziastingą komandą. Esame pasiruošę dalintis žiniomis ir prisidėti prie Jūsų karjeros bei augančio pasitikėjimo savo jėgomis. Užtikrinsime patogias darbo sąlygas, šiuolaikiškas darbo priemones, subalansuotą darbo krūvį, komandos palaikymą, jaukias kolektyvo tradicijas, vertingas patirtis bei pažintis, sąžiningą atlygį ir pagarbą Jūsų asmenybei.
Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai. Nedelskite – siųskite savo gyvenimo aprašymą. Susitikime pokalbiui.

Pareigos ir atsakomybės

Šiame darbe turėsite rengti sutartis, įmonės vidaus dokumentus (juridinio asmens sprendimų projektus, paklausimus, taisykles) ir kitus komercinės teisės dokumentus, konsultuosite klientus dokumentų parengimo klausimais, teiksite pagalbą advokatams. Išsamiau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį išsilavinimą, bent vienerius metus sėkmingos panašaus darbo patirties, puikius lietuvių ir anglų kalbų įgūdžius žodžiu bei raštu; esate logiškai mąstantis, tikslus, metodiškas, atsakingas, ieškantis sprendimo ir siekiantis rezultato žmogus.
Pradėkite karjerą su mumis - siųskite savo gyvenimo aprašymą dabar. Susipažinkime.

Atlyginimas

1300-1500 €/mėn. į rankas
CONFIDENCE Law Office, advokatų profesinė bendrija

CONFIDENCE Law Office, advokatų profesinė bendrija

Advokatų profesinė bendrija “Confidence Law Office” – sėkmingai veikianti bendrija, kurianti pridėtinę vertę europinio lygio specializuotomis teisinėmis paslaugomis Lietuvos ir užsienio klientams. Patikimai ir efektyviai atstovaujame klientų interesus sprendžiant nekilnojamojo turto ginčus, finansinius ir verslo ginčus, įmonių vadovų atsakomybės klausimus ir darbo bei šeimos bylas. Padedame klientams derybose dėl sandorių sudarymo, rengiame įvairių sandorių ir korporatyvinių dokumentų projektus bei teikiame teisines išvadas. Vadovaujamės profesionalumo, lojalumo klientui ir konfidencialumo principais. Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje
Į komandą kviečiame profesionalą šioms pareigoms: