Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Identia“

TIEKIMO VADYBININKAS (-Ė)

750-1100 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Identia“

Mūsų pasiūlymas Jums

Aiškiai apibrėžtos atsakomybės ir puiki erdvė savo idėjoms įgyvendinti; galimybė bendradarbiauti su žymiausiais išskirtinių produktų gamintojais ir žinomiausiais Lietuvos architektais. Šias svarbias pareigas įvertinsime sąžiningu atlygiu ir finansinės motyvacijos priemonėmis. Susitikimo metu aptarsime ir karjeros perspektyvas, tad siųskite C.V., pasikalbėkime. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos atsakomybės ir pareigos:

Nuo Jūsų sprendimų priklausys viso projekto sėkmė, todėl teks atidžiai išanalizuoti pardavimo vadybininkų pateiktus užsakymus, patikrinti tiekėjų siunčiamus patvirtinimus, informuoti pardavimo vadybininkus apie preliminarias produktų pristatymo datas, o su tiekėjais suderinti gamybos ir išsiuntimo terminus. Reikės pasirūpinti transportu, bendradarbiauti su transporto įmonėmis, suvesti visus duomenis į verslo valdymo sistemą. Tenka suvaldyti ir reklamacijų procesą, apie kurį plačiau - susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Tikimės, kad turite panašaus darbo patirties, profesionaliai bendraujate lietuvių ir anglų kalbomis (raštu ir žodžiu); gebate planuoti savo veiklą ir laiką, esate kruopštus, atidus detalėms žmogus ir gebate valdyti didelius informacijos kiekius. Buhalterijos žinias ir gebėjimą bendrauti rusų kalba laikysime privalumais.

Jei pagrindinis Jūsų lūkestis- užtikrinta darbo vieta stabilioje, žinomoje įmonėje, puikios karjeros perspektyvos ir finansinis įvertinimas, siųskite savo CV nedelsiant.

Atlyginimas

750-1100 €/mėn. į rankas
Yra motyvacinė sistema. Pirmasis skaičius žymi jauno specialisto fiksuotą atlygio dalį bandomuoju laikotarpiu
UAB „Identia“

UAB „Identia“

SIMETRIA – tai kūrybiškumo erdvė, dizaino ir inovatyvių sprendimų vieta, kur geras skonis susijungia su profe-sionalumu. Atstovaujame žymiausius prekės ženklus ir vystome įsimintinus interjero bei apšvietimo projektus jau beveik 15 metų. Dizaino ikonos, estetika, kokybė, konceptualumas, funkcionalumas - visa tai ir dar daugiau - SIMETRIA salone. Sužinokite apie mus daugiau:
Į komandą kviečiame naujoką (-ę) šioms pareigoms
informacija apie UAB „Identia“
2900 €
Vid. atlyginimas bruto
(90% didesnis už LT vidurkį)
9
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2021 m.