Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Novian Technologies“

Tinklų administratorius

Nuo 1700 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Novian Technologies“

Darbo pobūdis

Ieškome pastiprinimo komandoje. Priimsime kolegą puikiai nusimanantį kompiuteriniuose tinkluose, gebanti ne tik atlikti kasdienes paprastas užduotis, bet ir identifikuoti sudėtingas problemas.

Naujam kolegai patikėsim administruoti ir užtikrinti mūsų klientų sklandų Kritinės IT infrastruktūros darbą:
  • Stebėti ir proaktyviai prižiūrėti tinklo įrenginius, atlikti įvairius tinklo įrangos pakeitimus bei sudėtingesnes tinklų dalies priežiūros užduotis.
  • Administruoti tinklo įrangą nuo komutatorių iki ugniasienių užtikrinant sklandų duomenų perdavimą, bei saugumą klientų vidiniuose tinkluose;
  • Analizuoti įvairius sutrikimus ir rasti tinkamiausią jų sprendimą;
  • Suteiksime galimybę prisidėti prie IT infrastruktūros projektų įgyvendino, naudojant naujausius techninius sprendimus, ne tik Lietuvoje, tačiau ir egzotinėse Afrikos, Azijos šalyse.

Reikalavimai darbuotojui

  • Mes ieškome atsakingo, bendraujančio komandos nario bei turinčio ne mažesnę kaip 2 metų darbo patirtį tinklų administravime;
  • Mums svarbu, kad naujasis komandos narys norėtų mokytis, tobulėti ir gilinti savo žinias įvairių Cisco, Dell, HP, Fortigate, Sophos, Palo Alto produktų išmanyme. Sertifikatų turėjimas - privalumas;
  • Windows, Linux serverių, virtualizacijos bazinės žinios šiai pozicijai būtų privalumas;
  • Geros anglų kalbos žinios (žodžiu, raštu) būtinos.

Mes siūlome

  • Labai laukiame komandos pastiprinimo, tad pažadame pagalbą perprantant darbo specifiką ir nepagailėti darbų su skirtingomis įvairių dydžių infrastruktūromis bei naujus iššūkius kasdien.
  • Norą mokytis pastiprinsime suteikdami profesinio tobulėjimo galimybes dalyvaujant mokymuose ir apmokant sertifikatų laikymąsi;
  • Galimybę augti kaip savo srities specialistui bei kilti karjeros laipteliais užimant atsakingesnes pareigas.
  • Įgyvendiname aukščiausio lygio technologinius sprendimus Lietuvoje ir Skandinavijoje, prisidedame prie Afrikos šalių IT infrastruktūros sukūrimo remiantis naujausiomis technologijomis, tad naująjam kolegai siūlome savo darbais prisidėti prie šių projektų.
  • Mums rūpi kiekvieno darbuotojo sveikata, tad pasibaigus bandomajam suteiksime sveikatos draudimą.
  • Už atliekamus darbus siūlome darbo užmokestį nuo 1700 Eur (priklausimai nuo turimų kompetencijų) ir papildomą motyvacinę bonusų sistemą.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Galimybė dirbti nuotoliniu būdu

Sveikatingumas

Sveikatos draudimas

Biuras

Stalo futbolas Stalo tenisas Žaidimų konsolės Dviračių saugykla Dušas

Kiti privalumai

Telefonas asmeniniam naudojimui Kompiuteris asmeniniam naudojimui Reguliarūs mokymai

Atlyginimas

Nuo 1700 €/mėn. į rankas
UAB „Novian Technologies“

UAB „Novian Technologies“

„Novian“ technologijų verslo srities įmonė „Novian Technologies“ aktyviai Lietuvoje, Estijoje, Norvegijoje, Moldovoje, Afrikoje ir kitose pasaulio šalyse dirbanti bendrovė, besiorientuojanti į naujas technologines galimybes verslui ir viešajam sektoriui, daug dėmesio skirdama sklandžiam IT ūkio veikimui bei jo infrastruktūrai suderinti su naujomis technologinėmis galimybėmis.
Bendrovė daug dirba su itin sudėtingos kritinės IT infrastruktūros priežiūra ir aptarnavimu.
Pastaruoju metu auga superkompiuterių projektų apimtys, bendradarbiaujame su mokslininkais kvantinių kompiuterių temų vystyme.
„Novian“ technologijų srities įmonės aktyviai dirba kritinės IT infrastruktūros paslaugų, modernios skaitmeninės darbo vietos srityse, teikia projektų generalinės rangos valdymo ir kitas paslaugas.
informacija apie UAB „Novian Technologies“
3738 €
Vid. atlyginimas bruto
(2 kartus didesnis už LT vidurkį)
84
Darbuotojų skaičius
20-30 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2197 €
25% uždirba 2197-3205 €
25% uždirba 3205-4757 €
25% uždirba nuo 4757 €