Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Smart trading“

UŽSAKYMŲ ADMINISTRAVIMO VADYBININKAS (-Ė)

800-1100 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Smart trading“

Mūsų pasiūlymas

Dirbsite puikiai bendraujančioje komandoje, įgysite daug naujų profesinių žinių; užtikrinsime pagalbą, kai tik jos prireiks. Žadame patogias darbo sąlygas, sąžiningą atlyginimą ir priedus už darbo rezultatus, gražias kolektyvo tradicijas, pagarbą Jūsų laisvalaikiui bei ilgalaikės karjeros galimybę patikimoje ir sėkmingoje įmonėje. Aptarkime šį pasiūlymą išsamiai susitikimo metu - siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Darbo pobūdis

Kasdienė veikla - klientų užsakymų administravimas, prekių pajamavimas, pervežimo paslaugų užsakymas, duomenų bazės administravimas; prekių likučių analizė ir prekių judėjimo kontrolė. Plačiau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Panašaus darbo patirtis; profesionalus bendravimas, puikios Excel žinios ir pasiryžimas tęsti karjerą šioje srityje. Jūsų patirtį panašioje srityje -tinklinės parduotuvės, B2B pardavimai ir užsienio kalbų žinias laikytume privalumais.
Nedvejokite, siųskite savo CV, susipažinkime.

Atlyginimas

800-1100 €/mėn. į rankas
UAB „Smart trading“

UAB „Smart trading“

UAB “Smart trading” – tai moderni, dinamiška, patikima didmeninės prekybos įmone, pasižyminti šiuolaikiškomis valdymo tradicijomis, aukštos kokybės paslaugomis ir greita reakcija į mūsų partnerių poreikius. Sukaupėme didelę patirtį, įdėjome daug nuoširdžių pastangų ir šiandien galime didžiuotis, kad mūsų siūlomos prekės - puikiai žinomos regione ir platinamos daugiau nei 600 parduotuvių. Mūsų prekybos tinklo žemėlapyje – 3 Baltijos šalys – Lietuva, Latvija, Estija – kaip vienos sparčiausiai augančių ES rinkų žemyne.
Smart trading centrinis biuras yra Vilniuje, tiekimo paslaugos apima visas tris Baltijos valstybes.Esame keletą kartų įvertinti “Gazele” ir “Stipriausi Lietuvoje”. Sužinokite apie mus daugiau internete

Šiuo metu priimtume į komandą profesionalą šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Smart trading“
1944 €
Vid. atlyginimas bruto
(28% didesnis už LT vidurkį)
14
Darbuotojų skaičius
2-3 mln. €
Pajamos 2022 m.