Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
MB „Inovatyvios dermatologijos centras“

UŽSAKYMŲ ADMINISTRAVIMO VADYBININKĖ (-AS)

800-900 €/mėn. Į rankas
Vilnius - MB „Inovatyvios dermatologijos centras“

Mūsų pasiūlymas Jums

Kviečiame į nuoširdžią, atvirai bendraujančią komandą, pasiruošusią su Jumis dalintis žiniomis, kurios gali tapti pirmuoju žingsniu į Jūsų karjerą. Žadame puikias darbo sąlygas, šiuolaikiškas darbo priemones, pažintį su vertingais produktais, galimybę gilinti žinias mokymuose, įkvepiančias kolektyvo tradicijas, subalansuotą darbo krūvį ir sąžiningą atlyginimą. Mes pasirūpinsime Jūsų sveikatos saugumu ir asmens duomenų konfidencialumu.
Tad belieka atsiųsti mums savo gyvenimo aprašymą ir pasikalbėti.

Pareigos ir atsakomybės

Po išsamių apmokymų pasirūpinsite, kad klientai, pateikę užsakymus internetinėje parduotuvėje, gautų savo užsakymus laiku ir tvarkingus; naudositės mūsų turimomis administravimo sistemomis, konsultuosite klientus telefonu ir el.paštu apie produktus. Tikimės, kad Jums bus įdomu bendrauti su tiekėjais apie naujus produktus, pasirūpinti jų aprašymais ir nuotraukomis, kuriuos vėliau publikuosime internetinėje parduotuvėje. Išmokysime sekti prekių likučius, užsakyti trūkstamus produktus. Šiame darbe teks parduoti ir klientams, atvykstantiems į kliniką.
Išsamiau apie viską – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį išsilavinimą, sėkmingos panašaus darbo patirties, puikiai valdote kompiuterį, draugaujate su skaičiais, esate pozityvi ir motyvuota asmenybė, bendraujate profesionaliai, greitai mokotės naujų dalykų, suprantate, kad atlyginimą mums moka klientas, puikiai kalbate ir rašote lietuvių kalba bei galėtumėt bendrauti anglų kalba.
Svajojate apie karjerą grožio srityje ir neįtikėtinai mielus kolegas? Tuomet nedelskite- siųskite savo gyvenimo aprašymą dabar!

Atlyginimas

800-900 €/mėn. į rankas
su perspektyva augimui
MB „Inovatyvios dermatologijos centras“

MB „Inovatyvios dermatologijos centras“

MB “Inovatyvios dermatologijos centras” – daugiau nei penkmetį veikianti grožio ir sveikatos puoselėjimo kompanija, savo veiklą grindžianti mokslo pasiekimais paremtu požiūriu į grožį, pagarba kliento poreikiams, inovacijomis ir nuolatiniu tobulėjimu. Didžiuojamės savo klientų pripažinimu ir lojalumu bei įvertinimu, kaip geriausios klinikos odos priežiūros srityje.
Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje
Į profesionalią ir efektyvią komandą kviečiame naujoką (-ę) šioms pareigoms:
informacija apie MB „Inovatyvios dermatologijos centras“
2139 €
Vid. atlyginimas bruto
(40% didesnis už LT vidurkį)
39
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 924 €
25% uždirba 924-1886 €
25% uždirba 1886-2457 €
25% uždirba nuo 2457 €