Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „FESTO“

Vadovo asistentė (-as)

Nuo 1200 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Kaunas - UAB „FESTO“

Kaip mes dirbame:

Šiemet savo 10 – metį švenčiantis „Business Assistance Services“ (BAS) skyrius ir toliau plečiasi, todėl prie komandos norėtų pakviesti prisijungti ir tave! Skyrius per šį laikotarpį tapo patikimu centrinės Festo būstinės partneriu dėl čia dirbančių iniciatyvių ir siekiančių tobulėti specialistų.

Prisijungusi (-ęs) prie mūsų komandos, būsi atsakingas už įvairių administracinių užduočių įgyvendinimą: nuotolinių susitikimų, seminarų organizavimą, įvairių prezentacijų ir ataskaitų rengimą, verslo kelionių organizavimą bei vidinių užsakymų tvirtinimą sistemose. Šioje pozicijoje puikiai atlikti užduotis tau padės: kompiuterinis raštingumas, geros anglų kalbos žinios, atidumas detalėms bei gebėjimas bendradarbiauti.

Kas Tavęs laukia, prisijungus prie FESTO?

  • Išsamūs įvadiniai mokymai
  • Vertinga darbo patirtis tarptautinėje įmonėje
  • Patrauklios darbo sąlygos ir papildomų naudų paketas (13-as atlyginimas, nepriklausantis nuo rezultatų)
  • Vidinės karjeros galimybės
  • Atviras, palaikantis vadovas, kuris vadovaujasi ugdomojo vadovavimo kultūros principais
  • Darbas hibridiniu modeliu
  • Draugiški bei padedantys kolegos
  • Įvairūs įmonės renginiai ir iniciatyvos

Mūsų kandidatų į darbuotojus asmens duomenų politiką rasite Festo Lietuva tinklalapyje, skiltyje atviros darbo pozicijos.

Atlyginimas

Nuo 1200 €/mėn. neatskaičius mokesčių
+ Nuo rezultatų priklausanti kasmetinė premija
UAB „FESTO“

UAB „FESTO“

Festo – vokiško kapitalo bendrovė, globali automatizavimo technologijų lyderė, įkurta 1925 m. Tai šeimos verslas, už kurio vairo stovi jau trečios kartos lyderiai. Šiandien Festo vienija daugiau nei 20 tūkstančių darbuotojų visame pasaulyje, daugiau kaip 60-yje valstybių.

Festo Lietuvoje veikia kaip verslo paslaugų ir kompetencijų centras. 1992 m. įkurtame Kauno padalinyje šiuo metu dirba daugiau kaip 600 darbuotojų. Pastaruosius penkerius metus auga ne tik specialistų, bet ir teikiamų paslaugų skaičius.

  • Pardavimų skyrius atstovauja Festo produkciją Lietuvos rinkoje.
  • IT, inžinerinių, finansų, pardavimų ir verslo asistavimo paslaugų centrai savo kompetencijomis prisideda prie Festo grupės įmonių veiklos įvairiose šalyse.

Toks platus spektras reiškia, kad galėsi tobulėti ir augti - tiek horizontaliai, tiek vertikaliai.
Puoselėdami tradicijas, rūpinamės tiek klientais, tiek savo darbuotojais bei jų kompetencijomis. Kiekvieno svarbą organizacijoje užtikriname vadovaudamiesi bendromis vertybėmis, kurios mus lydi kasdieniuose darbuose, tiksluose ir tarpusavio santykiuose.

Mes esame Festo, ir mes sakome, kad prisijungdamas prie mūsų komandos, tu ne tik atrasi savo potencialą, bet ir galėsi jį visiškai išnaudoti. Mes palaikysime tave kiekviename žingsnyje, suteikdami galimybes ir įrankius, jei tik turėsi noro ir dėsi pastangas. Say you can? Then take it forward!
informacija apie UAB „FESTO“
609
Darbuotojų skaičius
20-30 mln. €
Pajamos 2022 m.