Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Delamode Baltics“

Vadybininkas (-ė) darbui su autovežiais

Vilnius - UAB „Delamode Baltics“

Darbo aprašymas

Delamode Baltics ieško atsakingo, ambicingo, nestokojančio patirties darbo su autovežiais srityje asmens, kuris norėtų prisidėti prie ekspedijavimo autovežiais paslaugos vystymo mūsų organizacijoje.

PAGRINDINĖS ATSAKOMYBĖS:
  • Maršrutų Vakarų Europoje koordinavimas.
  • Vairuotojų darbo ir poilsio rėžimo planavimas.
  • Kokybiško pakrovimo/nukrovimo užtikrinimas.
  • Savarankiškai planuoti savo veiklą užtikrinant numatomų rezultatų pasiekimą.
  • Naujų klientų paieška ir bendravimas su esamais klientais, vežėjų paieška ir sutarčių pasirašymas bus neatsiejama darbo dalis.
  • Operatyviai spręsti iškilusias problemas krovinių transportavimo metu.
  • Bendradarbiavimas su visa Delamode komanda, idėjų generavimas.

Ar esi pasirengęs iššūkiui?

Tau pavyks pasiekti savo ir organizacijos tikslų bei pritapti lanksčiame, energingame ir dideliame Delamode Baltics kolektyve, jeigu turi aistrą susidoroti su sunkiausiais sunkumais ir pasiūlyti geriausius sprendimus bet kuriai situacijai, jeigu visada ieškai ir nepasiduodi bei jauti pašaukimą dirbti su žmonėmis ir juos motyvuoti.

TAVO KOMPETENCIJOS:
  • Norėdamas vystyti ekspedicijos autovežiais paslaugą turi puikiai išmanyti šią veiklą bei turėti bent dviejų metų darbo patirtį šioje srityje.
  • Puikiai supranti, kad užsienio kalbų mokėjimas palengvintų darbą ir būtų didelis privalumas.

Sudominome?

Aplikuok atsakydamas į šį skelbimą (tai gali būti CV arba motyvacinis laiškas su įvardintais, tavo nuomone, aukščiausiais darbiniais pasiekimais bei, žinoma, kontaktais, kad galėtume susisiekti) arba skambink tel. , aptarsime galimybes, abejones, sąlygas... Konfidencialumą garantuojame.
UAB „Delamode Baltics“

UAB „Delamode Baltics“

„Delamode Baltics“ iš verslo pusės yra viena greičiausiai augančių tarptautinių krovinių pervežimo įmonių Baltijos šalyse. Tai organizacija, kurios sėkmė slypi darbuotojų gebėjime pateikti individualius poreikius atitinkančius klientus klientams ir teikti kokybe pagrįstas paslaugas.

„Delamode Baltics“ iš darbuotojo įvaizdžio pusės yra bendruomeniška ir „degančių“ žmonių pripildyta organizacija, kurioje neįmanomus sprendimus vieni kitų pagalba paverčiame įmanomais.

Delamode Baltics pasiekia geriausių rezultatų ne atsitiktinai, nes tai užtikrina azartiška, įkvepianti bei ambicinga komanda, dėl kurios esame tie, kuriais galime būti. Tapk dalimi mūsų kelionės ir sužinosi, kad čia - viskas įmanoma, o nepasiekiami dalykai mums tik dar didesnis variklis veikti. Aukime kartu!

Sužinok daugiau, kaip gi gyvena Delamode Baltics:
Facebook:
Instagram:
Linkedin:
Website:


informacija apie UAB „Delamode Baltics“
3025 €
Vid. atlyginimas bruto
(98% didesnis už LT vidurkį)
626
Darbuotojų skaičius
>100 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1609 €
25% uždirba 1609-2481 €
25% uždirba 2481-3600 €
25% uždirba nuo 3600 €