Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Visrupos servisas“

vadybininkas

Nuo 1000 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Klaipėda - UAB „Visrupos servisas“

Darbo pobūdis

Aktyvus hidraulikos detalių pardavimas; Naujų klientų paieška, darbas su esamais klientais; Klientų poreikių išsiaiškinimas, analizė; Komercinių pasiūlymų ruošimas, pardavimo sutarčių pasirašymas; Klientų atsiskaitymų kontrolė.

Reikalavimai darbuotojui

Domėtis parduodama technika; linkęs bendrauti;
atsakingumas, kruopštumas; noras tobulėti; noras padėti kolegoms. Privalumai: panašaus darbo patirtis ar nusimanymas apie automobilių, sunkiosios technikos detales; rusų ir anglų kalbos žinios. Aukštasis išsilavinimas (vadybos, inžinerinis profilis - privalumas).

Įmonė siūlo

Kvalifikacijos tobulinimo kursus, visas darbui reikalingas priemones, priedus nuo pasiektų rezultatų ir kt.

Atlyginimas

Nuo 1000 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „Visrupos servisas“
strongest_in_lithuania

UAB „Visrupos servisas“

Aukšto slėgio hidraulinių siurblių, hidraulinių motorų, hidraulinių cilindrų gamyba ir remontas. Gaminame aukšto slėgio hidraulines žarnas su identifikavimo kodais, projektuojame ir montuojame hidraulines sistemas, hidraulines stotis, tiekiame hidraulinių sistemų elementus. Atliekame sunkiosios technikos, pramoninių staklynų, laivų hidraulinių sistemų ir šiukšliavežių elekrinės sistemos diagnostiką ir remontą. Mobilaus serviso paslauga - atvykstame į objektus klientui iškvietus. Taip pat parduodame pneumatikos elementus, remontuojame ir gaminame naujus pneumocilindrus. Defektuojame ir šaliname hidraulinių automobilinių liftų gedimus. Parduodame naujus hidraulinius liftus, juos parenkame ir sumontuojame.
informacija apie UAB „Visrupos servisas“
1696 €
Vid. atlyginimas bruto
(11% didesnis už LT vidurkį)
15
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.