Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Ekosteta“

VIDAUS APDAILOS DARBAI NORVEGIJOJE

3000-3700 €/mėn. Į rankas
Užsienis: Norvegija - UAB „Ekosteta“

Darbo pobūdis

Renkama komanda vidaus apdailos darbams Norvegijoje, 100 km spinduliu aplink Oslą (Sienų ir lubų dažymas, gipso kartono montavimas, grindų remontas, sienų cinko montavimas, laminato klojimas, tapetavimas, kapitalinis buto remontas, grindjuosčių montavimas, durų, pakabinamų lubų, palangių montavimas ir kiti smulkūs apdailos darbai).

Šiuo metu vyksta darbuotojų atranka, savo darbo patirties aprašymą galite siųsti el. paštu: ir mes su jumis susisieksime. Atrinktiems dalyviams privaloma sudalyvauti darbo pokalbyje Vilniuje, Kalvarijų g. 333 sutartu laiku.

Darbų pradžia: 2021-09-27

Reikalavimai darbuotojui

  • Patirtis
  • Anglų kalbos pagrindai
  • Vairuotojo pažymėjimas ir automobilis (privalumas)

Įmonė siūlo

Įmonė suteiks Jums pagalbą padedant suorganizuoti kelionę, darbo rūbus ir apgyvendinimą.

Atlyginimas

3000-3700 €/mėn. į rankas
UAB „Ekosteta“

UAB „Ekosteta“

Esame sparčiai auganti, inovatyviomis idėjomis paremta ir nuolat tobulėjanti statybos darbų įmonė. Mes tikime aiškių prioritetų turėjimo svarba, ir tai mus motyvuoja išlaikyti tinkamą kryptį šioje nuolat besikeičiančioje mus supančioje daugialypėje aplinkoje. Mūsų svarbiausias ir nenuginčijamas tikslas – pasiekti tvarų augimą ir suteikti išskirtinį komfortą savo klientams. Mes esame šiandien su jumis tam, kad sukurtume patogesnį gyvenimą rytoj!
informacija apie UAB „Ekosteta“
7
Darbuotojų skaičius
100-200 tūkst. €
Pajamos 2021 m.