FABIJONIŠKĖSE ĮSIKŪRĘS RESTORANAS TRIO IEŠKO VIRĖJO (-OS):
Patiekalų ruošimas (visi gamybos etapai);
Dienos pietų meniu sudarymas;
Patiekalų ruošimas banketams;
Virtuvės darbo kontrolė ir darbų paskirstymas;
Virtuvės tvarkos palaikymas (pagal higienos reikalavimus);
Ilga - trumpa savaitė
Reikalavimai darbuotojui
Darbo patirtis viešbučio/ restorano virtuvėje (bent 1 metai);
Atsakingumas bei maisto ruošimo kokybės užtikrinimas;
Gebėjimas dirbti esant dideliam darbo krūviui;
Greitas, bet kokybiškas patiekalų paruošimas ir atidavimas;
Gebėjimas dirbti komandoje;
Sąžiningumas;
Iniciatyvumas;
Noras mokytis ir tobulėti.
Įmonė siūlo
Kiti privalumai
Nuolaidos įmonės produkcijai/paslaugoms
Draugišką, tolerantišką bei šiltą kolektyvą;
Mokymus.