KUO SKIRIASI VIRĖJO DARBAS VIENOJE VIETOJE NUO KITOS?
JEIGU TAVO ATSAKYMAS “TIK ATLYGINIMU”, TOLIAU ŠIO SKELBIMO SKAITYTI NESIVARGINK…
APIE JUS:
BET JEIGU:
Tu, kaip ir mes, domiesi maistu ir jo ruošimu iš širdies, o jau po to iš raumenų ir iš smegenų
Tau nenusišvilpt, kokios koncepcijos restorane Tu dirbi
Tu, kaip ir mes, tebetiki (manykime, kad ne naiviai), jog Lietuvoje dar liko virėjo amatą vertinančių ir įvaldžiusių profesionalų (ar norinčių jais tapti)
Esi pasiruošus (-ęs) prisidėti prie 13-us metus sėkmingai dirbančio restorano pačioje Vilniaus Senamiesčio širdyje (alaus virtuvė RENE, Antokolskio g. 13)
APIE MUS:
TADA MES SIŪLOME:
Įdomų darbą su šviežiais ir nepigiais produktais
Belgų ir prancūzų virtuvės receptūras bei tradicijas
Beveik žmoniškas darbo valandas
Piratų laivo humoro jausmą ir adrenaliną
Kaip supranti, esame šitame versle toli-gražu ne naujokai, todėl puikiai žinome žaidimo taisykles – slaptumą garantuojame, o visą kitą aptarkime susitikę!
Laukiame Tavo CV (su atžyma “virėjas”) adresu:
Ačiū ir iki greito!
Atlyginimas
Nuo 600 €/mėn. į rankas
UAB „OMARAS“
Pačiuožęs, bet nuoširdus; išdykęs, bet skanus; rimtus reikalavimus sau keliantis, nuosavas tradicijas puoselėjantis
restoranas-alaus virtuvė RENÉ