Darbas vasaros sezono metu - nuo gegužės iki spalio mėnesio
Visas veiksmas vyksta virtuvės karštų ir šaltų gamybos zonose
Švaros ir tvarkos palaikymas darbo vietoje - būtina!
Žaliavų priėmimas ir paruošimas
Darbas pagal lankstų, slenkantį grafiką, suminė laiko apskaita
Reikalavimai darbuotojui
Atsakingumas, kruopštumas, sąžiningumas
Panašaus darbo patirtis
Domėjimasis maisto gaminimo naujovėmis ir kitomis inovacijomis
Mokėjimas dirbti komandoje
Noras tobulėti
Įmonė siūlo
Apgyvendinimas ir jūra
Geros darbo sąlygos
Draugiška komanda ir kolektyvas, kuri tampa kaip šeima
Tobulėjimas maisto gamyboje, ypač vegetariškoje virtuvėje
Atlyginimas
4-5 €/val. į rankas
Atlyginimas derinamas darbo pokalbio metu.
UAB „Palengva“
Pamario Takas - tai jau 27 metus veikiantis šeimos restoranėlis, su dideliu jaukiu sodu, skaniu maistu ir smagiomis pramogomis vaikams.
Šią vietą mes vadiname savo rojumi ir be galo mylime tai, ką darome.