Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
MB „Costa orientalis“

Vokalo mokytojas

6-9 €/val. Į rankas
Klaipėda - MB „Costa orientalis“

Darbo pobūdis

Fasoul studija ieško vokalo mokytojos ar mokytojo.

Reikalavimai darbuotojui

Mes iš jūsų tikimes: atvirumo naujovėms, laikytis darbo etikos ir korporatyvinių taisyklių, kokybiškai atstovauti Fasoul studiją.
Patirtis nebūtina, vertiname žmogaus potencialą. Kandidatuojant į darbo vietą prašome aprašyme palikti savo vardą pavardę ir tel. nr.
Arba susiekite su mumis, mūsų kontaktus rasite mūsų puslapyje fasoul.lt

Įmonė siūlo

Mes siūlome: pilnai įrengtą darbo vietą, mokinius.

Atlyginimas

6-9 €/val. į rankas
MB „Costa orientalis“

MB „Costa orientalis“

Fasoul studija – 2014 metais Klaipėdoje atsidariusi muzikos erdvė, priimanti ir laukianti kiekvieno, norinčio muzikuoti.
Mūsų troškimas – sukurti mokymosi kokybės ir malonumo sintezę. Fasoul studiją kuriame kaip erdvę, kurioje kiekvienas – ir mažas, ir didelis – atrastų poilsį, draugišką atmosferą ir gerą nuotaiką.
Norime būti nestandartas, kuriame atėjusieji rastų 180 laipsnių kitokį požiūrį į muzikos mokymą. Laikui bėgant noras muzikuoti turi ne blėsti, o augti. Mūsų prioritetas – kiekvienam mokiniui skirti daug dėmesio, individualizuoti veiklą iki maksimumo, leisti kievienam jaustis laisvam savo pasirinkimuose. Vyresniems mokiniams kuriame komforto ir laisvės sąlygas judėti vaikystės svajonių išsipildymo link. Fasoul studija yra skirta absoliučiai kiekvienam!