Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Lukšių pieninė“

Buhalteris (-ė)

Nuo 1000 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Skaičiuoti »
Į rankas per mėn.
Jurbarkas, Šakiai, Tauragė - UAB „Lukšių pieninė“

Darbo pobūdis

Pilnas įmonės buhalterinės apskaitos tvarkymo užtikrinimas, vadovaujantis apskaitos standartais. Ūkinių ir finansinių operacijų apskaitos teisėtumo užtikrinimas. Bankinių operacijų vykdymas. Įmonės biudžeto formavimas, vystymas, tobulinimas.
Apskaitos procesų formavimas, vystymas, tobulinimas, apskaitos politikos formavimas ir kontrolė. Ataskaitų, deklaracijų rengimas ir teikimas: Valstybės institucijoms, akcininkams, vadovybei. Finansinės ir mokestinės atskaitomybės rengimas, teikimas. Informacijos teikimas metinio audito metu. Dalyvavimas audito procesuose. Rizikų, susijusių su įmonės finansine padėtimi, mokestiniais aspektais ir kitomis prievolėmis, stebėjimas ir sprendimų rekomendavimas vadovybei.

Reikalavimai darbuotojui

Aukštasis išsilavinimas finansų/ekonomikos/buhalterinės apskaitos srityje.
Ne mažiau kaip 3 metų sėkminga vyr. buhalterio (-ės) darbo patirtis (privalumas - pieno pramonės įmonė).

Įmonė siūlo

Galimybę realizuoti savo žinias ir sugebėjimus bei ugdyti asmenines kompetencijas, prisidėti prie įmonės vystymo, bendrų tikslų siekimo ir naujų iniciatyvų kūrimo.

Atlyginimas

Nuo 1000 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „Lukšių pieninė“

UAB „Lukšių pieninė“

UAB "Lukšių pieninė" – viena seniausių Lietuvoje veikiančių pieno perdirbėjų ir pieno produktų gamintoja, savo veiklą vystanti nuo 1939 metų.
Daugiau nei 70 metų įmonė išsaugojo gamybos tradicijas, bet kartu įdiegė naujas technologijas. Tai sudarė galimybes lanksčiau ir greičiau prisitaikyti prie šiuolaikinių vartotojų poreikių. Šiuo metu įmonė sėkmingai vykdo veiklą ir siūlo platų pieno produktų asortimentą Lietuvos ir užsienio rinkoms.
informacija apie UAB „Lukšių pieninė“
1518 €
Vid. atlyginimas bruto
159
Darbuotojų skaičius
10-20 mln. €
Pajamos 2021 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1006 €
25% uždirba 1006-1236 €
25% uždirba 1236-1643 €
25% uždirba nuo 1643 €