Modernus ir jaukus gastrobaras Birštone ieško vyr. virėjo, kuris rūpintųsi baro virtuve. "Pievų" virtuvė, sezoniška, dauguma ingredientų vietinės kilmės, todėl meniu keičiasi kas kelis mėnesius.
Darbo pobūdis
Konditerijos gamyba;
Patiekalų gaminimas ir pateikimas;
Produktų užsakymas;
Darbo zonos priežiūra;
Virtuvės darbo organizavimas;
Naujų patiekalų kūrimas.
Reikalavimai darbuotojui
Darbo patirtis virtuvėje;
Virtuvės darbo organizavimo įgūdžiai;
Atsakingumas;
Noras tobulėti ir mokytis;
Greita koordinacija.
Įmonė siūlo
Darbo ir laisvalaikio balansas
Lankstus darbo grafikas
Transportas
Kelionės į/iš darbo kompensavimas
Kiti privalumai
Nuolaidos įmonės produkcijai/paslaugoms
Laiku mokamą, motyvuojantį atlyginimą;
Draugišką kolektyvą;
Galimybes saviraiškai, kuriant meniu.
Atlyginimas
900-1200 €/mėn. į rankas
MB „Gražiai gražu“
Estetikos ir kūrybos namai Birštone, kuriuose įsikūręs modernus gastrobaras.