Ieškome profesionalaus virtuvės šefo (-ės) darbui naujam įsikūrusiam restorane
Šaltų ir karštų patiekalų gamyba;
Gamybos proceso išmanymas, darbų paskirstymas;
Patiekalų kokybės kontrolė;
Maisto kokybės bei higienos normų užtikrinimas virtuvėje.
Virėjų darbo priežiūra;produktų priėmimas ir išdavimas,žaliavų degustacija ir atrinkimas.Maisto gamybos technologinio proceso užtikrinimas, žurnalų pildymas,maisto gaminių ruošimas ir gaminimas pagal patvirtintus receptus, švaros ir tvarkos palaikymas.Atsakingumas, sąžiningumas, darbštumas, pareigingumas, punktualumas.
Reikalavimai darbuotojui
Išsilavinimas - Vidurinis su profesine kvalif.
Darbo patirtis nuo 5 metų
Kalbos - Rusų kalba, Lietuvių kalba
Įmonė siūlo
Atlyginimas sutartinis. Nuo 1100 netto
Draudimas
laiku mokamas ir konkurencingas darbo užmokestis
Darbo aplinka, kuri atvira pasiūlymams, idėjoms, darbo kūrybai bei kompromisams
Atlyginimas
1100-3000 €/mėn. į rankas
UAB „ELANITAS“
Dar neatidarytas didelis restoranas Green Town (Vievis), buvęs Keturios Sostinės.