Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
Šiaulių Aušros muziejus

Vyresnysis buhalteris (-ė)

Šiauliai - Šiaulių Aušros muziejus

Darbo funkcijos

Šias pareigas einančio darbuotojo funkcijos:
1. Vadovaudamasis darbo laiko apskaitos žiniaraščiais, muziejaus direktoriaus įsakymais, apskaičiuoja kiekvieno darbuotojo darbo užmokestį ir tai fiksuoja apskaitos registruose.
2. Pagal darbuotojo prašymą ir pateiktus dokumentus pritaiko darbuotojo darbo užmokesčiui priklausantį neapmokestinamųjų pajamų dydį vadovaujantis Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimais.
3. Darbo užmokesčio skaičiavimo programoje Stekas-alga registruoja individualius atlyginimų įrašus, gyventojų pajamų mokestį, socialinį draudimą ir kitus privalomus atskaitymus.
4. Apskaičiuoja ir registruoja apskaitos programoje honorarus ir autorinius atlyginimus pagal autorines ir intelektinių paslaugų sutartis bei darbų atlikimo aktus.
5. Pateikia darbo užmokesčio, gyventojų pajamų mokesčio, valstybinio socialinio draudimo mokesčių priskaitymus mokėjimo paraiškoms parengti.
6. Ruošia ataskaitas Sodrai, Valstybinei mokesčių inspekcijai, Statistikos departamentui ir kitoms valstybinėms institucijoms.
7. Ruošia metines pajamų mokesčio deklaracijas.
8. Išskaito iš darbuotojų atlyginimų sumas pagal vykdomuosius raštus.
9. Ruošia darbo užmokesčio pažymas darbuotojams ir įstaigoms.
10. Rengia mokėjimų pavedimus, formuoja grupinius darbo užmokesčio mokėjimo pavedimus darbuotojams, sutikrina duomenis su dokumentais, veda mokėjimų pavedimų registracijos žurnalus, tvarko bankų dokumentus.
11. Išrašo ir pateikia pirkėjui sąskaitas faktūras už muziejaus suteiktas paslaugas ar parduotas prekes, seka atsiskaitymus pagal jas ir informuoja vyriausiąją buhalterę, veda sąskaitų faktūrų registrą.

Reikalavimai darbuotojui

Kandidatai turi atitikti šiuos reikalavimus:
1. Būtinas ne žemesnis kaip aukštasis universitetinis išsilavinimas su bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintu išsilavinimu arba aukštasis koleginis išsilavinimas su profesinio bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintu išsilavinimu;
2. Turėti ne mažesnę nei 1 metų buhalterinės apskaitos darbo patirtį.
3. Būti susipažinęs su Lietuvos Respublikos įstatymais, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimais ir kitais teisės aktais, reglamentuojančiais biudžetinių įstaigų buhalterinę apskaitą, darbo užmokesčio nustatymą ir skaičiavimą ir jais vadovautis.
4. Mokėti savarankiškai organizuoti ir planuoti darbą, sisteminti ir apibendrinti informaciją.
5. Mokėti sklandžiai dėstyti mintis žodžiu ir raštu, išmanyti dokumentų rengimo taisykles.
6. Mokėti dirbti „Microsoft Office“.
7. Mokėti dirbti darbo užmokesčio skaičiavimo programa „Stekas-alga“

Įmonė siūlo

Muziejus naujam darbuotojui siūlo darbą 0,5 pareigybės krūviu (galimybė dirbti nuotoliniu būdu), visas socialines garantijas. Darbo apmokėjimui taikomas pareiginės algos pastoviosios dalies koeficientas – 4,0.
Šiaulių Aušros muziejus

Šiaulių Aušros muziejus

Šiaulių ,,Aušros“ muziejus yra vienas iš didžiausių ir aktyviausių Lietuvos muziejų, kaupiantis, saugantis, populiarinantis istorijos, meno, technikos paveldą, padedantis pažinti praeitį, suvokti dabartį ir kurti ateitį.
informacija apie Šiaulių Aušros muziejus
1201 €
Vid. atlyginimas bruto
102
Darbuotojų skaičius
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 893 €
25% uždirba 893-1111 €
25% uždirba 1111-1336 €
25% uždirba nuo 1336 €