Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS
UAB „Pickvibe“

Web Front developer

From 2000 €/mon. Net
Vilnius - UAB „Pickvibe“

Job description

Do You want to be part of „Pickvibe“?
We are looking for a Web Front developer. Building a product is a highly collaborative effort, and as such, a strong team player with a commitment to perfection is required.

Requirements

We expect that You:

  • Have at least 2 years of experience in WEB development
  • Knowledge of CSS
  • Knowledge of JavaScript
  • Responsive design knowledge

Company offers

As part of our team You:
Will experience what energy is like today – modern, innovative, and dynamic;
Will have full freedom to make a difference and be part of the development of the cultural-smart world;

Salary

From 2000 €/mon. net
The final offer depends on experience and competence. Variable part of remuneration may be paid depending on results.
UAB „Pickvibe“

UAB „Pickvibe“

„Pickvibe“ – kūrybinis-komercinis-socialinis tinklas, turintis vieną tikslą – kurti patikimą ir sveiką ekosistemą kokybiškam kultūriniam turiniui. Galutinis naudotojas gauna informaciją apie produktus (paslaugas) pagal savo individualius pageidavimus ir pomėgius.
„Pickvibe“ platformoje siekiama iš pagrindų pakeisti ir transformuoti socialinių tinklų ir kultūros turinio aplinką taikant naujas technologijas ir skaitmenines tendencijas:
  • Į žmogų orientuotas požiūris į socialines medijas ir asmeninių duomenų privatumą. Semantinio tinklo technologijomis sustiprintas kultūrinis turinys ir paslaugos
  • „Blockchain” technologijomis paremtas socioekonominis modelis: profesionalūs, ekonominiai ir socialiniai tikslai – apdovanoti turinio kūrėjus ir reklamuoti kokybiško turinio vartojimą.
  • Visi yra susieti! Transliuokite, komentuokite, diskutuokite ir dalinkitės – patikimos ir nuoširdžios turinio apžvalgos ir apdovanojimai už bendradarbiavimą: profesinė įtaka, socialinis statusas ir monetizacija.
„Pickvibe” platforma skirta, visų pirma, socialiniams tikslams. 50–65 % turinio kūrėjų yra socialiai atskirti, iš dalies dėl savo nepriklausomumo. Šią problemą gali atsverti bendradarbiavimas, decentralizuota vadovybė ir socioekonominis modelis. Modelio balansą palaiko viešuomenės vertinimas, balsavimas ir komentarai, tiek rinkos profesionalų, tiek bendri. Unikalus ir savarankiškas tinklo valdymas paremtas socialiniais tikslais, kuriems reikšmės turi platformos naudotojo ekosistemai suteikiamo profesionalumo lygis. Tai profesionalumas, kurio visi vienodai gali siekti ir palaikyti, nes visi pradeda nuo to paties pradžios taško ir kelia savo statusą laikui bėgant prisidėdami prie visuomenės tobulinimo.
Prisijunkite prie mūsų komandos Vilniuje ir suteikite naują formą socialinių tinklų ir kultūros turiniui bei palikite savo pėdsaką „WEB 3.0“.
information about UAB „Pickvibe“
2807 €
Avg. salary gross
(84% higher than LT average)
19
Number of employees
50-100 tūkst. €
Revenue 2021 y.