Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

ADMINISTRATORIUS (-Ė)

1200-1500 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Šklėriai“

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame į nedidelę, bet susiklausiusią komandą patogiame biure beveik miesto centre - Verkių g.44. Suteiksime šiuolaikiškas darbo priemones, būsime lankstūs ir Jūsų darbo grafiko atžvilgiu – galėsite darbą pradėti 8 arba 9 val. ryto. Apmokysime visų naudingų dalykų, padėsime, išklausysime. Mielai aptartume ir Jūsų karjeros lūkesčius. Užtikrinsime pagarbų požiūrį ir sąžiningą atlygį. Siūlome darbą dvejiems metams su galimybe pratęsti sutartį neterminuotam laikotarpiui.
Norėtume pristatyti pasiūlymą išsamiau, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos pareigos ir atsakomybės

Šiame darbe prisidėsite prie Unideco klientų sėkmingo veiklos vystymo: administruosite esamas nuomos sutartis, sudarysite potencialių patalpų ir reklaminių pozicijų nuomininkų sąrašus, įkelsite skelbimus į aruodas.lt ir kt.svetaines, siųsite pasiūlymus potencialiems klientams, teirausitės telefonu, sudarysite sutartis su nuomininkais, įvesite duomenis į reikalingus registrus, bendrausite su nuomininkais jiems rūpimais klausimais, pasirūpinsite valymo, tech.priežiūros, apsaugos paslaugų, praėjimo kortelių ir kt. paslaugų teikimu nuomininkams – bendrausite su šias paslaugas teikiančiomis kompanijomis. Administruosite dokumentaciją ir duomenų bazes (daug darbo MS Word, MS Excel, PowerPoint). Prisidėsite prie renginių, apklausų organizavimo.
Turime ir dar keletą įdomių užduočių, bet apie viską – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį išsilavinimą, sėkmingos panašaus darbo patirties, dirbate atsakingai, noriai mokotės naujų dalykų, esate kruopštus, atsakingas, pozityvus žmogus, gebantis savarankiškai susiplanuoti veiklą ir siekti užsibrėžtų rezultatų. Jūsų patirtį administruojant informaciją soc.tinkluose ir/ ar teisinį išsilavinimą vertintume kaip privalumus.
Lauksime Jūsų CV- aptarkime šį pasiūlymą išsamiau.

Atlyginimas

1200-1500 €/mėn. į rankas

UAB „Šklėriai“

UAB „Šklėriai“ valdo apdailos salonų centrą Unideco. Padedame įmonėms įsikurti populiariame prekybos centre ir sėkmingai dirbti. Centre ir aplink esančioje teritorijoje veikia daugiau nei 100 apdailos, interjero medžiagų, statybų, projektavimo, specializuotos įrangos ir interjero paslaugų įmonių bei prekybos salonų. Mūsų klientai renkasi iš tūkstančių grindų, sienų dangų, durų, plytelių, vonios įrangos, santechnikos, šviestuvų ir interjero detalių. UNIDECO įsikūrę tiek rinkos lyderiai, tiek nišiniai prekių ženklai.
Daugiau apie mus galite sužinoti mūsų inernetinėje svetainėje ir internete:
www.unideco.lt/lt
www.facebook.com/UNIDECOPC
informacija apie UAB „Šklėriai“
2492 €
Vid. atlyginimas bruto
(64% higher than LT average)
5
Darbuotojų skaičius
2-3 mln. €
Pajamos 2022 m.

Jus taip pat gali sudominti: