Nr.1 LANKOMIAUSIAS DARBO PORTALAS

AKTYVIŲ PARDAVIMŲ VADYBININKAS (NAUJŲ KLIENTŲ)

1500 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „GiveLove“

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame prisijungti prie mūsų meilės ambasadorių komandos. Užtikrinsime naujoko apmokymus, bei potencialių klientų duomenis lengvesnei Jūsų darbo pradžiai. Žadame patogias darbui sąlygas, lankstumą darbo grafiko atžvilgiu ir visas reikalingas darbui priemones, įskaitant tarnybinį automobilį klientų lankymui.
Norėtume pasiūlymą pristatyti išsamiau, tad siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Jūsų darbo tikslas – šaltais skambučiais, susitikimais ir kitomis priemonėmis pasiekti naujus klientus, surasti atsakingus asmenis, užmegzti pirminį kontaktą: pristatyti įmonę, jos veiklą, prekes ir paslaugas, išsiaiškinti poreikį ir jį atliepti per pasiūlymus, derybas ir, žinoma, parduoti. Ieškome žmogaus, kuris moka naudotis socialiniais tinklais kontaktų paieškai, yra atkaklus ir jei neatsidaro durys, gali įlipti pro langą bei nesustoja po 10-o “ne”.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Aktyvių pardavimų patirtis būtina. Taip pat, tikimės, kad esate savarankiškas, atsakingas, atkakliai siekiantis rezultato žmogus, gebantis mąstyti ir bendrauti racionaliai bei pozityviai.
Prireiks puikių lietuvių k. žinių žodžiu ir raštu, kompiuterinio raštingumo (dirbame CRM aplinkoje). Užsienio k. žinias bei vairuotojo pažymėjimą laikytume privalumu.

Atlyginimas

1500 €/mėn. į rankas
atlyginimas priklausys nuo turimos patirties + galimi priedai nuo pardavimų

UAB „GiveLove“

UAB „GiveLove“ – naujas vardas, suvienijęs tris įmones, dirbančias verslo dovanų rinkoje daugiau nei 20 metų. Dovanos partneriams, kolegoms, darbuotojams, reklaminė atributika renginiams, drabužiai su logotipais – tai, ką mokame geriausiai. Tikimės, kad mūsų pavadinime užkoduotas požiūris į klientą, į darbuotoją, į pačią dovaną padeda gyventi ir plėsti verslus lengviau. Sužinokite apie mus daugiau internete givelove.lt/.

Aplankykite mus socialiniuose tinkluose:
Facebook: www.facebook.com/givelove.lt,
LinkedIn: www.linkedin.com/company/give-love-lt/?viewAsMember=true,
Instagram: www.instagram.com/givelove.lt/.
informacija apie UAB „GiveLove“
2339 €
Vid. atlyginimas bruto
(53% didesnis už LT vidurkį)
15
Darbuotojų skaičius
200-300 tūkst. €
Pajamos 2022 m.

Jus taip pat gali sudominti: